ČETIRI DANA TRAJANJA

USKORO KREĆE 14. SEASPLASH PUSTOLOVINA

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najopušteniji domaći festival u regij,i Seasplash, trajat će od 21. do 24. srpnja.

Nakon dugog mozganja i preslagivanja, detaljan raspored nastupa svih izvođača po danima dobio je svoj konačan oblik! Seasplash tim sada može mirno spavati. Sve je spremno. Polijećemo!

Pogledaj i ovo PR POJAČANJE POSTAVE Adrian Sherwood pridružuje se velikim dub i reggae imenima koja stižu na 17. Seasplash festival

Do početka 14. Seasplash festivala, najopuštenijeg domaćeg festivalskog događanja u regiji, dijeli nas još samo nekoliko dana. U četiri dana trajanja, od 21. do 24. srpnja, Seasplash će u ovogodišnjem posebnom, soundsystem izdanju, okupiti štovatelje bass glazbe i kulture, koji će imati priliku čuti i vidjeti više od 70 eminentnih regionalnih i međunarodnih imena reggaea, duba, electra, jazza, funka, hip-hopa i srodnih glazbenih pravaca.

Soundsystemi i izvođači su raspoređeni na pet pozornica - MainSplash, LiveSplash, ElektroSplash, SoundSplash i BeachSplash, dok se filmski program u selekciji DORF-a odvija u FilmSplash zoni.

Program će trajati svakodnevno, od ranog poslijepodneva pa sve do jutarnjih sati, a uz glazbeni program tu je i besplatan kamping za posjetitelje festivala, niz radionica, bazar, chill out zona i mnoštvo kulturnog i sportskog sadržaja.

Osim dolaska Greenpeace ekipe, organizirano je i dvodnevno gostovanje Goulash Diska na BeachSplashu.

Detaljan raspored Seasplash festivala pogledajte OVDJE.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene