zajedničko gledanje filmova

Sarajevo - mjesto za najbolju filmsku zabavu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Instalacija CUBE Atlantic Grupe, poznata kao mali prostor za velike ideje, mjesto koje povezuje kreativce sa kreativcima.

Zajedničkim projektom Atlantic Grupe i Sarajevo film festivala, Sarajlije su podijelile uživanje u najvećem regionalnom filmskom festivalu (Sarajevo film festival) i prenijele neponovljivi duh grada na Miljacki, stanovnicima Ljubljane, Beograda, Novog Sada i Rijeke.

Pogledaj i ovo Tarik i Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Sve su otkrili Tajne domaćih faca sa crvenog tepiha u Sarajevu: Tko se najbolje modno uskladio, a tko će partijati do zore?

Instalacija CUBE Atlantic Grupe, poznata kao mali prostor za velike ideje, mjesto koje povezuje kreativce sa kreativcima, a motivaciju pretvara u euforiju inspiracije – poslužila je ovog puta kao najmanje kino za najveću projekciju u regiji.

Film “Muzika stranaca: Yo-Yo Ma i Silk Road ansambl" koji je prikazan na Sarajevskom Filmskom Festivalu 17.08. u 21:15h, prikazan je u istom terminu i u otvorenim kinima u Beogradu, Rijeci i Ljubljani i pokazao da kada je umjetnost u pitanju – svi smo mi iz istog filma!

Novosađani su imali jedinstven doživljaj gledanja filma na billboardu koji je po prvi put zamijenio filmsko platno i demonstrirao bezgraničnost dobre ideje.

Publiku u gradovima regije pozdravili su Direktor Sarajevo film festivala gospodin Miro Purivatra i Enes Beslagic glumac. Sarajlije su svojim duhovitim pozivima na zajedničko gledanje filma najavili ovo veliko zajedničko filmsko veće! Poznato je da je baš Sarajevo mjesto kreativnosti i da su mnogi najpoznatiji filmski i glazbeni umjetnici potekli sa tog prostora.



Pokazalo se da je velika istina da filmska umjetnost pripada emocijama koje, kada ih podijelimo, umjesto da se umanje - rastu i dobivaju nove dimenzije. Ovo je bila jedinstvena prilika da sa društvom pogledate film u “pravom svijetlu” na filmskom platnu, a događaji koji najbolje povezuju ljubitelje filmske umjetnosti i dobrog druženja su upravo ovakvi filmski festivali koji slave kreativnost i dobre ideje.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene