Sjajno

Još samo 4 dana do dolaska velike zvijezde po prvi put u Zagrebu - Ricardo Villalobos 18.11. u Bestu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Potražnja za ulaznicama je velika te je prvi kontigent rasprodan već u prvih tjedan dana.

Još je manje od tjedan dana preostalo do prvog klupskog nastupa u cijeloj našoj regiji, jednog od najbitnijih umjetnika na svjetskoj elektronskoj sceni. Potražnja za ulaznicama je velika te je prvi kontigent rasprodan već u prvih tjedan dana.
Kupovina ulaznica je moguća putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-presents-welovesound-ricardo-villalobos-ian-f-sergej-snooze-3634 i prodajnih mjesta. Trenutno je u ponudi paket ulaznica za 6 osoba po cijeni od 750 kn i pojedinačne ulaznice za 150 kn. Na ulazu će ulaznica iznositi 200 kn.

Pogledaj i ovo PR SVJETSKA DJ ZVIJEZDA RICARDO VILLABOAS PRVI JE POTVRĐENI IZVOĐAČ Čarobni zagrebački festival #Welovesound najavio drugo izdanje

Ricardo Villalobos napravio je neke od najambicioznijih i otvoreno bizarnih elektroničkih konstrukcija u posljednjih 20 godina. Njegov najnoviji rad može se čuti samo na partijima vikendom, a njegova fizička izdanja su česta - nesvakodnevnih dužina i oblika.

"Kada glazba povezuje ljude, bez obzira kakva je glazba, ona ima snažan iscjeljujući utjecaj na društvo", govori Ricardo.

Villalobosov najdraži kanal komunikacije je glazba: "To je jezik, kao da razgovara s vama i približava vam se, na što uslijedi emocionalna reakcija".

Po prvi put u Zagreb, 18. studenog 2016. Sonus Festival dovodi čovjeka koji je glazbena kategorija za sebe i česti segment biografije najpoznatijih svjetskih DJ-a. Ne propustite!

Drugi We Love Sound event u Zagrebu bit će ujedno i proslava 15 godina postojanja Klubske scene, jednog od najpoznatijih hrvatskih portala koji prate elektronsku glazbu u regiji i svijetu.

Uz Ricarda, 18. studenog, nastupit će i Ian F. iz Slovenije, jedan od vlasnika Colours Music etikete i party brenda, te domaća podrška, Sergej Snooze, osnivač zagrebačkog kluba Sirup.

Pratite novosti vezane za We Love Sound Zagreb na socijalnim mrežama

FB event: https://www.facebook.com/events/1787559294851679/
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/
Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene