Revelin spektakularano ulazi u završnicu ljetne sezone

Revelin spektakularano ulazi u završnicu ljetne sezone

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za domaće će goste ulaz subotama do kraja sezone biti besplatan

Dubrovački je Culture club Revelin pripremio atraktivan program za kraj ljetne sezone. Naime, klub je otvoren svaku večer do 2. listopada, a sudeći prema posjeti, publika se ne želi odreći dobre zabave i ludog plesa.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite CC Revelin poziva na veliku proslavu pobjede nad Španjolskom

Za domaće će goste ulaz subotama do kraja sezone biti besplatan. Od većih gostovanja najavljuju za večeras, petak, 16. rujna, gostovanje sve popularnijeg dvojca Tube&Berger. Budući da su 2013. i 2014. bili među najprodavanijim izvođačima na Beatportu, može se reći da su među najuspješnijim duetima na svijetu. U subotu, 17. ovog mjeseca, stiže 'Saturday fever', uz nastup Zaca Saxa, saksofonista koji već neko vrijeme nastupima oduševljava klupsku publiku. U petak, 23. rujna priprema se zadnje ovoljetno izdanje serije Mashup Masters, a nastupit će domaće snage, Johnny I i Soundlab.

Sudeći prema nastupima tijekom ljeta, obojica će u petak itekako rasplesati Revelin. O detaljima zadnjeg vikenda ljetne sezone za sada iz Revelina još ne žele previše otkrivati. Ali glavna je vijest da će u petak, zadnje večeri rujna, klub prostresti jedan od najpoznatijih mlađih DJ-a na svijetu, Kryder. Mnogi su reagirali i na prvu najavu jer ih je oduševio prošlogodišnjim nastupom u Revelinu. Prvu večer listopada, uz besplatan ulaz domaćim gostima, u Revelin stiže energični DJ Jurki. Naravno, bit će tu atraktivnih plesačica, hostesa, svjetlosnih efekata , izvrsne glazbe resident Dj-a i svega ostalog što Revelin čini jednim od najboljih klubova na svijetu. Uskoro, kažu u Revelinu, treba očekivati najave jesensko-zimskih događanja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene