VELIKO SLAVLJE

REVELIN Otvara svoja vrata povodom Dubrovačkih ljetnih igara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dubrovački Culture club Revelin i ove će se godine pridružit velikom slavlju povodom otvorenja Dubrovačkih ljetnih igara.

Jedan od sto najboljih klubova na svijetu, dubrovački Culture club Revelin, kao i svake godine, priključuje se velikom slavlju povodom otvorenja Dubrovačkih ljetnih igara.

Pogledaj i ovo Monodrama Lulu - 1 72. dubrovačke ljetne igre Intimna i strastvena "Lulu" očarala publiku na Lovrjencu, intimna monodrama govori o jednoj od najpoznatijih femme fatale

U nedjelju, 10. srpnja, eventom nazvanim 'Otvorena vrata Revelina', prepušta svoje pet sototina godina stare odaje svim posjetiteljima uz vrhunsku glazbu čak četiri DJa, zgodne hostese, atraktivne plesačice, barmen flair show i performere na štulama. Večer otvorenja Igara mogli bismo nazvati najvažnijom večeri u životu najljepšeg grada na svijetu, slavljem umjetnosti i slobode, ljeta i života.

Zato se Revelin svim srcem pridružuje slavlju i poziva publiku da na najljepšoj taraci u Dubrovniku prati finale Europskog prvenstva, zatim uživa u najljepšem pogledu na vatromet sa tarace, a onda i pleše u svjetski poznatom klubu do ranog jutra.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene