Ultra Europe

Partijala i Ella Dvornik: Poznata lica u Heinekenovoj VIP zoni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon spektakularnog otvaranja, festival Ultra Europe se nastavio u još žešćem ritmu. Atmosfera je drugog dana došla do vrhunca tijekom nastupa Armina van Buurena, Stevea Aokija, ali i Davida Guette, Carl Coxa i Stevea Angella, a tijekom zadnje večeri i velikog finala petog izdanja festivala, nastupili su, između ostalih i već legendarna DJ imena, Hardwell, Martin Garrix, Afrojack i Nicky Romero.

Osim u vrhunskoj elektroničkoj glazbi, deseci tisuća posjetitelja sa svih kontinenata moglo je uživati i u vodećem premium pivu na svijetu - Heinekenu, koji je ujedno i službeno pivo festivala još od njegovog prvog izdanja. U Heinekenovoj VIP zoni zabavljali su se slavni rukometaš Mirza Džomba i njegova supruga Belma, te Ella Dvornik i Petar Grašo.

Pogledaj i ovo showbuzz BSH Medvedgrad Fortress Party powered by Heineken Partijanje od zalaska do izlaska sunca uz Heineken

Za sve partijanere Heineken je ove godine osigurao novost – svoju Experiential Zonu. U njoj su se ljubitelji elektroničkog zvuka mogli okušati u stage divingu, fotografirati se 'u skoku' i nakon toga tu fotografiju odmah podijeliti na društvenim mrežama.

Pivo i zabava odlično idu zajedno, a Heineken sa svojim odraslim potrošačima dijeli i strast prema glazbi. Dokaz za to je i Heinekenova glazbena platforma Live Your Music koja omogućava uživanje u vrhunskim glazbenim doživljajima. Ultra Europe izvrsno se uklapa u ovaj koncept jer posjetiteljima, osim sjajnog iskustva, nudi i priliku da istinski i kolektivno žive glazbu.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene