Avantura koja ostavlja bez daha

IMAMO ULAZNICE! Uronite u spektakularan svijet mašte i uzbuđenja uz Portal Escape

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jeste li spremni za stvarnu avanturu koja će vas ostaviti bez daha? Uronite u spektakularan svijet mašte i uzbuđenja uz Portal Escape Zagreb.

Zanima te vrhunska avantura za tebe i frendove u Zagrebu? Odigraj nagradnu igru i osvoji ulaznice za Portal Escape i povedi svoje frendove u ludu avanturu na jednom od najpopularnijih mjesta u Zagrebu.

Pogledaj i ovo showbuzz Obustavljena prodaja INmusic festival rasprodan drugu godinu zaredom!

Prije nekoliko dana Zagreb je dobio novo mjesto za vrhunsku zabavu - Portal Escape. Portal Escape novi je oblik timske interaktivne igra za parove, prijatelje ili obitelji s djecom u kojoj mogu sudjelovati ekipe od dva do osam članova.

Možeš li pobjeći iz tamnice?

Barbara Celjska ('Crna kraljica') bila je vlasnica dvorca Medvedgrada. Bila je lijepa i lukava, navodno i okrutna, a ako ćemo vjerovati legendama, njeno blago još je uvijek zakopano pod Medvedgradom. Ti si njen zatvorenik! Hoćeš li uspjeti pobjeći iz tamnice i riješiti sve trikove njenog dvorca?

Crna kraljica jedna je od spektakularnih avantura u svijet kakav još niste doživjeli. A mi imamo ulaznice za Dvorac Crne Kraljice i želimo ih podijeliti s vama.

Uđite u svijet mašte i uzbuđenja – baš kao na filmu, no ovog puta s Vama u glavnoj ulozi, a nakon igre ostanite na piću u Games Cafe-u, pogledajte najbolje trenutke vaše avanture ili zaigrajte neku igru na ploči.

Kako do ulaznica?

Dnevnik.hr i Portal Escape dijele 5 ulaznica za Dvorac Crne Kraljice, a svaka vrijedi za tim od 2 do 6 igrača. Da bi osvojili ulaznice trebate poslati točan odgovor na naše nagradno pitanje:

Koliko vitraja se nalazi u Dvorcu Crne Kraljice?

Točan odgovor potražite u videu (mala pomoć: u prvom dijelu), a vaše odgovore kao i osobne podatke - ime, prezime, broj mobitela i email adresu, šaljite na našu SHOWBUZZ facebook stranicu koju ćete prethodno lajkati.

Oni najbrži i najtočniji osvajaju ulaznice za vrhunsku zabavu koja će vas ostaviti bez daha. Pogledajte video i budite pažljivi, samo će oni s točnim odgovorima osvojiti nagradu - ulaznice za Dvorac Crne Kraljice.

Više o ovoj fantastičnoj igri kojoj ćete se sigurno iznova vraćati saznajte na službenim stranicama Portal Escapea.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene