BIPA FASHION.HR

Pomaknuta romantika u novoj kolekciji eNVy rooma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

eNVy room predstavit će kolekciju koja nosi prepoznatljiv potpis. Nikica Ivančević i Vjeko Franetović kombinirat će u stajlinzima ležerno s večernjim komadima.

Poznati modni dvojac eNVy room ususret reviji na BIPA FASHION.HR-u priprema kolekciju koja će oduševiti sve ljubiteljice romantičnih i ženstvenih kreacija s neočekivanim pomakom prema street style komadima. Na samostalnoj reviji koja će se održati u srijedu, 12. listopada, pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike, eNVy room će predstaviti kolekciju koja nosi prepoznatljiv potpis - vrlo retro, vrlo romantično s dozom seksepila i zavodljivosti. Prava novost i iznenađenje u kolekciji bit će komadi poput hoodica koje će dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović u stajlinzima ležerno kombinirati s večernjim komadima, a koje će dati sasvim nov i svjež izgled.

Pogledaj i ovo showbuzz Početak Glamurozna eNVy room revija otvara BIPA FASHION.HR

U tipično večernjim stajlinzima, kao i u ležernijim lukovima koje krasi pomaknuta retro romantika, odličan su modni detalj i naočale Ghetaldus optike koje će se i ove sezone moći vidjeti na pisti.

'Inspiracija za ovu kolekciju proteže se iz razdoblja sedamdesetih, osamdesetih, devedesetih godina prošlog stoljeća, ali savršeno je ukomponirana s dozom futurizma. Bez obzira na to što je kolekcija sastavljena od romantičnih večernjih komada, sam pomak smo dali kroz par ležernih kombinacija tipičnih za streetstyle', izjavili su dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović. Njihov prepoznatljiv potpis - volan, i dalje je osnovni motiv kolekcije, ali je stroži i manji. Asimetrija, mrkva kroj hlača, kombinezoni i haljine na jedno rame s volanima prizivaju osamdesete godine, dok pročišćenost u detaljima i suknjama zvonastog kroja prizivaju eleganciju sedamdesetih.

Kolorit je vrlo sofisticiran i smiren, od crne, bijele, prljavo ružičaste i svijetlo sive dok infuzija neonsko žute u detaljima, ali i u total looku, daje pomalo otrovan i moderan ton referirajući se tako na kolekciju iz zime 2013. i proljetno-ljetnu kolekciju 2015.

Nova kolekcija ovog modnog dvojca na programu BIPA FASHION.HR-a je u srijedu, 12. listopada u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Uz njih svoje će nove kolekcije predstaviti najjača imena hrvatske modne scene: Robert Sever, Ivica Skoko, ELFS, Ivica Klarić, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Martina Budek, Marina design u suradnji s brendom Ruke, Krie design, Gala Marija Vrbanić, Morana Krklec i Ana Bogdan.

Prvi put na pisti FASHION.HR-a nastupit će i dobitnik prestižne nagrade Najbolji mladi dizajner by Perwoll, koji se bira 1. listopada na najvećem natjecanju za mlade talente Portanova Fashion Incubator u Osijeku. Uz uzbudljive modne revije, posjetitelji će imati priliku doživjeti ovu modnu priču na najrazličitije načine pa će tako prvi put biti predstavljen i FASHION.HR Community Wall, a za vrijeme najvažnijeg modnog tjedna u sezoni lansirat će se i Viber Chat te personalizirani stickeri koje je za FASHION.HR osmislila umjetnica Boo Boo Tannenbaum.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene