Luka i Martina

'S NJE NE MOŽEŠ SKINUTI POGLED' Pogledajte spot 'Malo fjaka, malo party' Luke Nižetića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Nižetić objavio je spot za singl 'Malo fjaka, malo party', u kojem je u glavnoj ulozi prelijepa Martina Ivanković.

'Malo fjaka, malo party' ovoljetna je Lukina životna filozofija koju je opjevao i u svom najnovijem singlu. Kao pravom Dalmatincu, more, sunce i društvo neizostavni su folklor popularnog mu godišnjeg doba, a za nadolazeće vruće dane pripremio nam je veselo glazbeno štivo kojim bi trebao uzdrmati klubove, plaže i sva mjesta gdje je prisutna zabava.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Uz fešte, svakom Dalmatincu tijekom dugog mediteranskog ljetnog perioda, u mentalitetu je i polagano, sporo stanje uma poznatije po imenu fjaka: 'To je Božji dar za nas ljude s mora kojim izražavamo kako stanje duha tako i stanje tijela, kad se čoviku ne da ništa raditi, a ni misliti', objašnjava Luka.

No, Lukin najnoviji singl sigurno nas neće dovesti u takav 'mod' jer je riječ o ljubavnoj plesnoj bombi, a celzijusi bi se mogli dići i do usijanja gledanjem pratećeg video broja u kojem glavnu ulogu ima mlada buduća plesna pedagoginja Martina Ivanković.

Djevojka koja bilježi angažman u mjuziklima 'Mamma mia' i 'Crna kuća', iza sebe ima već 15 godina plesnog iskustva tijekom kojih je osvajala niz nagrada kako pojedinačno tako i u sklopu grupe.

'Ovo je Martinin spot, dali smo joj potpunu slobodu u plesnoj interpretaciji pjesme, fokus smo usmjerili na njenu ljepotu, senzualnost, seksipilnost, ritmičnost i simpatičnost. Priznajem da nam je uljepšala sam dan snimanja te podigla atraktivnost ovom ljetnom videu. Ona je onaj tip djevojke s koje ne možeš skinuti pogled, očara te u sekundi, jednostavno je prelijepa u kompletnom smislu', komentirao je Luka.

Novi singl 'Malo fjaka, malo party' svojevrsno je glazbeno iznenađenje s obzirom da Luku nismo navikli slušati u glazbenom izričaju klupskih dance pjesama. 'Volim eksprimentirati pa sam tako prihvatio ovaj Babydooksov rukopis koji je blizak više njemu nego meni. Pjesma je nastala ekspresno, bez ikakvog planiranja jer u eteru je još uvijek prisutna 'Ljubav je mukte', no da ju nismo sad plasirali mislim da bi ostala zaključana u ladici' - zaključuje Luka.

Premijerno live izvođenje pjesme imat će se prilike čuti 20.07. u Komiži, a nakon toga Luku se u narednom razdoblju može koncertno uhvatiti na Cresu, u Medulinu, Zagrebu i Varaždinu. Informacije o Lukinim nadolazećim aktivnostima redovito možete pratiti na njegovim službenim društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.

'Od onih sam osoba koje žive od ljeta do ljeta s obzorom da je to moje godišnje doba. Prvo kupanje je već palo u svibnju kada je krenula sezona u mom restoranu 'Fabrika' u Komiži', rekao nam je Luka. 'Na relaciji sam Komiža, Split, Zagreb a usput i na ostalim lokacijama gdje su mi koncertni nastupi, od sjevera do juga. Nekako je najljepša kombinacija ljetnih radosti i koncertnih nastupa jer nema boljeg osjećaja kada se nakon dobro odrađenog koncertnog nastupa osvježiš u moru', dodao je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene