SPEKTAKULARNI NASTUPI

Festival MTV Summerblast zapalio Poreč!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Počelo premijerno izdanje festivala Club MTV Europe Summerblast.

Najiščekivaniji festival ljetne sezone u Istri, Club MTV Europe Summerblast, sinoć je spektakularno otvorio svoja vrata i time upisao Poreč na kartu najboljih festivalskih destinacija. Svjetske DJ zvijezde Afrojack, Fedde Le Grand, Example, Jonas Blue, Zeds Dead, R3wire&Varski i Vanillaz, rastjerali su oblake na istarskom nebu, a svojim su zaraznim plesnim ritmovima raspametili tisuće ljudi pristiglih iz cijele regije.

Pogledaj i ovo Miss turizma 2019 (Foto: PR/ Miss Tourism World Croatia 2019) Ponosni domaćin U Hrvatskoj svjetski izbor Miss turizma: Ljepotice iz svih krajeva svijeta stigle na izbor Jaškapak Miss Turizma svijeta Poreč 2019

Impresivna produkcija i gigantska pozornica koja je danima plijenila pažnju svih posjetitelja Poreča, vatromet te pogled na staru jezgru Poreča, bili su savršena kulisa za nastupe poznatih glazbenika predvođeni DJ zvijezdama Afrojackom i Fedde Le Grandom. Afrojack je stigao u Poreč direktno iz SAD-a gdje je nastupao u najboljim klubovima Las Vegasa i Miamija, a za vrijeme svog boravka odsjeo je u luksuznom apartmanu Valamar Isabella Island Resorta na otoku Sveti Nikola.

Da Club MTV Europe Summerblast nije samo glazbeni festival, nego donosi i brojne koristi za imidž Poreča i Hrvatske u svijetu, svojim je dolaskom potvrdio i ministar turizma Anton Kliman, koji je obišao festivalsku lokaciju uoči samog otvorenja. Među rasplesanim posjetiteljima zabavljao se i glazbenik Damir Kedžo, bivši Mister Hrvatske Radovan Stošić u društvu aktualne Miss Hrvatske Angelice Zacchigne.

Posljednji dan premijernog izdanja festivala MTV Summerblast predvodi Steve Aoki uz kojeg će od 18 do 4 sata nastupiti i Lost Frequencies, Zedd, Martin Jensen, R3wire & Varski te Aldo Morro.

Jednodnevne ulaznice po cijeni od 300 kuna te VIP ulaznice po cijeni od 615 kuna za jedan mogu se još uvijek osigurati na službenoj stranici www.clubmtveurope.com.

Organizatori festivala Club MTV Europe Summerblast su Atlas, vodeća turistička agencija u Hrvatskoj i tvrtka MPG. Festival Club MTV Europe Summerblast kruna je događanja Poreč Open Air koje će obogatiti ljetnu turističku ponudu grada Poreča.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene