PRAVI LJETNI PROVOD

PAVEL I VATRA Oduševili dubrovačku publiku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pavel i Vatra sinoć nastupili pred razdraganom dubrovačkom publikom.

Sinoć se, prvog dana kolovoza, na plaži Hotela Dubrovnik Palace dogodilo nešto više od dobrog nastupa; dva benda koji iza sebe imaju jedne od najljepših priča s domaće glazbene scene, poznati po vrhunskim koncertnim nastupima na kojima energija i emocije pršte s bine, još jednom su razveselili sve koji su se zatekli  na koncertu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 3 ''ovo je prvi put...'' Ivan Dečak o ostvarenju dječačkog sna: ''Konačno ćemo doživjeti taj trenutak!''

Spoj Pavela – banda koji svojom odlično uklopljenom glazbom u kojoj violina dopunjuje klavijature i trubu, praveći mainstream pop zvuk, nasuprot akustične, električne, bas gitare i bubnja, koji nam donose rock buku te Vatre – sastava koji je poznat po svojoj uigranosti na pozornici, ali i obilju emocija koje isporučuju na svakom svojem nastupu – bila je garancija pravog ljetnog provoda!

Nakon gotovo dvosatne svirke Pavela, pjevačica Antonia Šerić se emotivno oprostila od publike rekavši – 'Ovaj koncert koji mi je zadnji prije poroda,  je usitinu najljepši oproštaj sa scene'. Nakon toga na binu se popeo karizmatični Ivan Dečak koji je s Pavelom otpjevao njihovu uspješnicu 'Zbog tebe'.

Kada je grupa Vatra preuzela stage, Valom se prolomio karakteristični zvuk rocka i hitova koje su nizali jedne za drugim. Na kraju koncerta, publika je pjevala u glas poznate taktove hita 'Tango' kojim se Vatra oprostila od dubrovačke publike. Za uspomenu je ostao zabilježen grupni selfie s frontmenom i obilje dobrih emocija.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene