ostatak turneje otkazan

Najavljeni koncert u zagrebačkoj Areni održat će se u spomen na Akija Rahimovskog

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz najavu koncerta u Areni Zagreb, iz benda potvrđuju i vijest kako se svi preostali koncerti najavljene turneje “Parni Valjak 2022 Tour” otkazuju.

Članovi benda Parni valjak s publikom su podijelili vijest kako će stati na pozornicu i velikim koncertom naslovljenim “Valjak i prijatelji: Našem Akiju” u Areni Zagreb, 26. ožujka 2022., kroz note i stihove slaviti čovjeka kojemu je glazba bila život i koji je ono svoje najbolje pružao upravo nastupima uživo. Uz pomoć mnogobrojnih glazbenih prijatelja i zajedno s publikom, odat će počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača naših prostora.

Pogledaj i ovo Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Koliko emocija! Kiki Rahimovski nije krio suze na koncertu za Akija, jedna pjesma ga je jako dirnula: "Kako bi moj otac rekao, tako ću vam i ja..."

Ulaznice za koncert “Valjak i prijatelji: U čast Akiju” u zagrebačkoj Areni dostupne su na svim prodajnim mjestima sustava Eventim te online na Eventim.hr. Ranije kupljene ulaznice za koncert Parnog valjka 26. ožujka u Areni Zagreb vrijede i za ovaj koncert. Također, svi koji su već ranije kupili ulaznice za zagrebačku Arenu, a nisu u mogućnosti prisustvovati ovom koncertu, moći će ih vratiti.

Uz najavu koncerta u Areni Zagreb, iz benda potvrđuju i vijest kako se svi preostali koncerti najavljene turneje “Parni Valjak 2022 Tour” otkazuju, a organizatori poručuju kako će svima koji su kupili ulaznicu za otkazane koncertne datume, biti omogućen povrat novaca.

Akiju u spomen, Parni valjak i Croatia Records prošlog su tjedna pokrenuli i inicijativu u kojoj je više od 150 radiopostaja diljem regije emitiralo singl “Ponovo”, posljednje snimljenu Akijevu pjesmu, točno u vrijeme njegovog ispraćaja na zagrebačkom Mirogoju.

Aki je iznenada preminuo u subotu, 22. siječnja, u bolnici u Novom Mestu, u kojoj je završio nakon što mu je naglo pozlilo. Imao je 66 godina.

Ostat će upamćen kao jedan od najvećih vokalnih interpretatora, frontmen Parnog valjka i neumorni glazbenik koji je kroz pet desetljeća karijere svojim jedinstvenim glasom i neumornom energijom izvedbe obilježio živote svih generacija.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kristen Bell (Foto: AFP) Preporuke Slikovite scene seksa u novoj hit-seriji mnoge su šokirale: "Nemojte gledati s roditeljima, nisam ovo očekivala!''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) +4 Premijer Andrej Plenković Celebrity Andrej Plenković i supruga Ana čekaju treće dijete: Lijepu vijest premijer je uspješno skrivao, a doznali smo i spol djeteta!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene