DOBRA ZABAVA

OVOG JE LJETA U ĐIRU Đir po Zagrebu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovog ljeta Zagreb neće ostat gladan dobre zabave zahvaljujući projektu Đir po Zagrebu.

Ako ste jedni od onih koji ovoga ljeta neće imati priliku uskočiti u Jadransko more i uživati u brojnim klubovima i beach partijima na našoj prekrasnoj obali, nemate razloga biti tužni! Zagrebom će i ovog ljeta punom parom tutnjati veseli 'Golubovi' – animatori Đira po Zagrebu i brinuti se da svi posjetioci, kako turisti, tako i lokalni stanovnici, ne ostanu gladni dobre zabave.

Projekt pod nazivom Đir po Zagrebu svoje je djelovanje započeo prošle godine u ovo vrijeme na inicijativu mlade i poduzetne studentice prava – Martine Kozić. Glavna misao vodilja ovog projekta bila je pridonijeti zabavnoj i kulturnoj ponudi grada Zagreba, mladim turistima i lokalnima približiti sve čari metropole te sve zainteresirane uputiti u skrivena i urbana mjesta. Ideja je proizašla iz jednostavnog razloga što se ljeti uglavnom sva zabava seli na more, a Zagreb cijelog ljeta ostaje uglavnom tranzitni grad krcat turistima iz cijelog svijeta koji lutaju i pokušavaju u kratkom vremenu doživjeti glavni grad Hrvatske kroz oči jednog Zagrepčanina. Bio je to dovoljan razlog da se pokrene ovakav projekt koji danas broji desetak zaposlenih studenata koji su spojili ugodno s korisnim.

Nakon ture u Điru, svaki turist odlazi kući sa hrpom novih poznanstava iz Hrvatske, sa sjećanjima na vrhunsku zabavu iz srca Zagreba i snažnom željom ponovnog povratka iduće godine. Lokalni pak posjetioci Đir doživljavaju kao odličnu priliku za drugačijim provodima u vlastitom gradu, novo iskustvo i upoznavanje sa vršnjacima iz cijelog svijeta.

Osim tijekom najtoplijih mjeseci, Đir također djeluje cijele godine te neumorno nudi različite klupske, 'on air' i kulturno-zabavne manifestacije. Tako se Đir može pohvaliti i pravim malim kulturnim čudom koji je održan u zagrebačkom Oktogonu u sklopu Noći muzeja. Riječ je bila o 3D izložbi drugih hrvatskih muzeja gdje su svi posjetitelji dobili 3D naočale te su besplatno mogli isprobati virtualne naočale i zaviriti u takozvanu 'proširenu stvarnost'. Prije nekoliko dana, takva se vrsta izložbe uključujući zabavni glazbeni program u sklopu Riječkih ljetnih noći preselila i na riječki Korzo i privukla brojne posjetitelje, a Đir je svoj prvi rođendan 1. srpnja proslavio prigodno - na obroncima Medvednice.

Đir ide dalje, a u planu je i kulturna promocija muzeja širom Hrvatske, suradnja sa još većim brojem klubova, hostela i ugostitelja kojima je jedini zadatak svakom posjetiocu koji se uključi u 'điranje' pružiti nezaboravno iskustvo!

Ovog ljeta uskoči u Đir i slijedi Goluba, a više detalja potraži na facebooku  https://www.facebook.com/djirpozagrebu/
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene