Na Šalati

Grupa O.S.D.S. kao predgrupa na velikom koncertu Opće opasnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bendu O.S.D.S. pripala je čast otvoriti veliki koncert Opće Opasnosti koji će se održati 17.09. na zagrebačkoj Šalati.

Izbor predgrupe najvećeg koncerta Opće Opasnosti nije slučajan, a poveznica je nekoliko: iskusnim se kolegama iz Slavonije, javnosti poznate kao kolijevke tambure, iznimno svidio moderan i drugačiji pristup koji O.S.D.S. njeguje prema tamburama, a i jasno prepoznaju potencijal koji se krije u tom, na sceni, relativno novom bendu. Tamburaše nije neobično vidjeti na koncertima Opće Opasnosti, u nekoliko su navrata na svojim pjesmama surađivali s tamburašima, a sada je konačno stiglo vrijeme da koncert tog rokerskog benda otvore tamburaši.

Dečki iz benda O.S.D.S. ozbiljno se pripremaju na taj veliki susret sa zagrebačkom publikom. Po prvi će puta nastupiti u prostoru Šalate, a najavljuju pravi show! Osim vlastitog repertoara, izvest će i nekoliko neočekivanih covera, naravno, na tamburama... Kažu da očekujete: neočekivano!

Pogledaj i ovo Opća Opasnost - 4 u samo nekoliko dana Opća Opasnost ima jednu od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj: "Tebe više ne volim" nalazi se na 7. mjestu HR Top 40 liste

Iako su njihovi obožavatelji dobro upoznati s njihovim jedinstvenim glazbenim izričajem, O.S.D.S. će zasigurno osvojiti još srca te subote na Šalati.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventim.

Iako im je nastup na Šalati poseban izazov, O.S.D.S. ne miruje. Nedavno su u Oroslavju održali svoj najveći samostalan koncert pred nekoliko tisuća ljudi, a obostrana energija koja se dogodila između publike i benda, nešto je što će pamtiti svi koji su prisustvovali.

Novi koncerti očekuju ih 26.08. u Zlatar Bistrici, 28.08. zajedno s Gazdama u Markuševcu, 03.09. u Krapini, a 04.09. zabavljat će publiku u Bistri.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene