Danas imamo podočnjake

HRVATSKA Mala zemlja za veliki tulum! Detaljan pregled slavlja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od pametnih ljudi, preko bure koja je nosila ljude, pa sve do čvaraka i dobre atmosfere. Tako je u Hrvatskoj izgledala najluđa noć u godini. Evo detaljnog pregleda i najbogatije galerije fotografija.

Glavni grad Hrvatske jučer je gorio od poznatih hitova. Nina Badrić, Teška industrija i naravno Vatra, zapalili su atmosferu u gradu Zagrebu. Dakako, posljednje je sekunde odbrojavao gradonačelnik Milan Bandić. To je tradicija. Kakav bi to doček bio, ali i bilo koji drugi dan, da ne vidimo zagrebačkog šerifa. Na glavnom zagrebačkom trgu bilo je više tisuća ljudi, a temperatura od nula stupnjeva išla im je na ruku.

Pogledaj i ovo showbuzz Ovaj vikend dodjela Potencijalni dobitnici Porina već primaju čestitke, čak i iz Japana

SAMO ZA VAS Nives Celzijus snimila seksi video čestitku

Rijeka - grad mudrih ljudi

Rijeka, tradicionalno, po mnogima ima najbolje dočeke. Ove su godine građane zabavljali Neno Belan (koji je u podne nastupio u Samoboru na dočeku u podne), Hladno pivo i grupa Moskva. Gradonačelnik Vojko Obersnel građanima je u ponoć rekao 'Neka Rijeka i dalje ostane grad mudrih ljudi'. Boji li se da neće? Nakon toga Riječani su nastavili uživati u centru grada. Ovaj je doček nove godine na riječkom Korzu već tradicionalno najposjećeniji i svake godine u Rijeku dolaze iz svih krajeva Hrvatske.

Bura ih otpuhala do Prokurativa

Nima Splita do Splita! Prpošni Splićani zbilja znaju uživati. Oni su imali šarolik doček 2016. Novu godinu dočekali su u velikom broju na svojoj rivi, a zabavljali su ih Psihomodo Pop, TBF, Vertigo i DJ Pero Fullhouse. Splićane s rive nije potjerala ni bura. Možda ih je tek otpuhala i to do Prokurativa gdje je zabava bila u znaku Studia 54. Bravo za Splićane!

Udebljajte se, ali u novčaniku

Užitak ua uši

Šibenik je obećavajuću, ali vjerojatno ništa bolju godinu, dočekao uz Prljavo kazalište. U najluđu noć u godini Dubrovčane su uveli Severina, Silente i DJ Kameni, a Pula je uživala uz neponovljivog Masima Savića. Glazbenik je Istranima priredio pravi užitak za uši. I pokazao da krizna vremena ne mogu ubiti dobru glazbu. Malo sjevernije, u Poreču, Istrani su uživali uz hitove Jelene Rozge.

Slavonce zagrijali čvarci, pa Jabuka

Unatoč niskim temperaturama, Slavonci i Baranjci su izašli na središnji osječki Trg Ante Starčevića. Nakon finog kulena, čvaraka i slanine, tamošnja je publika čašicu potezala uz zvukove tamburaškog sastava Ravnica te uz legendarnu Crvenu Jabuku. Dakako i Osijek je bio pozornica za političare pa su tako gradonačelnik Ivan Vrkić i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić, građanima usput čestitali godinu pred njima. Sigurno Slavonci i Baranjci sada više vjeruju u bolje sutra.

VIDOVNJAKINJA PRORIČE Što čeka mandatara, a što Severinu?

Tko zna, zna! Vatra uzela dva honorara pa zapalila

Karlovac je zapalila Vatra koja je nakon zagrebačkog nastupa skoknula do grada na četiri rijeke. Dvije gaže u najluđoj noći, to se zove smisao za posao! Vatreni dečki u jednoj su noći spremili dva honorara u džep. Njima je Hrvatska mala zemlja, ali stvorena za veliki tulum.

Dobro se raspoloženje posložilo kao parket

Čakovčani nisu slavili uz zvuke međimurskih izvođača već uz Gazde. Kažu, oni koji su bili, da je bilo ok. Kako bi i bilo kada je alkohol tekao u potocima. Ali pazite sad ovo! Koprivnica je imala tulum s princem hrvatske estrade, kako mu tepaju. Ivan Zak je pred deset tisuća ljudi napravio lom, a dobro se raspoloženje posložilo kao parket. Građani Koprivnice tvrde da se ovakav tulum ne pamti. Mi koji radimo od ranih sati, i mi ćemo pamtiti ovaj doček. Po podočnjacima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene