SVEČANO OTVORENJE

Nova sezona Studija Smijeha u novom prostoru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekipa Studija Smijeha pronašla adekvatniji prostor za comedy klub.

Comedy Club Studio Smijeha u svoju šestu sezonu ulazi na potpuno novoj lokaciji u samom centru grada i to u Hebrangovoj 10. Nakon pet godina u prostoru bivšeg Kina Studio u Vlaškoj, naišli smo na prostor koji po svemu puno više odgovara mjestu za stvaranje stand up scene.

Pogledaj i ovo Marina Orsag (FOTO: PR) život je odlučio drugačije Domaća komičarka slavi 15 godina karijere: "Nisam mislila da ću to obilježiti trećom selidbom od potresa"

Stari prostor sa velikom ljubavlju ostavljamo iza sebe uživajući u svakoj uspomeni koju smo tamo doživjeli i hvala vlasnicima obitelji Koržinek na potpori i svemu proživljenom. Sigurni smo da će prostor vrlo brzo zaživjeti kao nešto što tome prostoru savršeno odgovara.
A mi krećemo u nove ideje, nove projekte, raznovrsniji program, radno vrijeme od jutra kao caffe bar, a uskoro i bistro sa "finger food" ponudom. O svemu tome puno više uskoro, sada je trenutak da se fokusiramo na odličnu zabavu na dvije večeri otvorenja.

01.09. u 20:30h je standup otvorenje, a 02.09. glazbeno otvorenje na kojem će vas zabavljati Nikola Marjanović trio i akustični duo „Stranci“. Time najavljujemo i glazbene večeri koje će Studio Smijeha imati u novom klubu. Više o svemu uskoro na studiosmijeha.hr, a za sada, vidimo se na večerima otvorenja nove lokacije.

Uljepšate naš novi prostor vašim prisustvom, energijom i smijehom.
Upad je besplatan na obje večeri. Više informacija potražite na studiosmijeha.hr .

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene