Sve za zdravlje

Nogometaši Dinama vježbali uz atraktivne trenerice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska po drugi put sudjeluje u inicijativi Europske komisije - Europskom tjednu sporta.

Zvijezde Dinama uz vodstvo atraktivnih trenera iz nacionalnog projekta Aktivna Hrvatska odradili su trening kojim žele aktivirati Hrvatsku. Kapetan Domagoj Antolić, vratar Adrian Šemper te igrači Gordon Schildenfeld i Junior Fernandes ususret dinamovim utakmicama Lige prvaka pozvali su građane da se aktivno uključe u Europski tjedan sporta koji počinje u subotu, 10. rujna u 11 sati na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana i trajat će do 17. rujna kada završava u Dubrovniku. Istog dana u 16 sati održat će se finalni trening projekta Aktivna Hrvatska, a koji se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

Pogledaj i ovo PR VELIK ODAZIV VJEŽBAČA Borna Ćorić, Renata Sopek i 200 Zagrepčana pozvali na aktivnu jesen

''Pozivam sve Zagrepčane i njihove goste da izaberu zdraviji i aktivniji život. U subotu 10. rujna imat ćete priliku upoznati brojne sportove i aktivnosti koji će vašu budućnost učiniti sretnijom!''- izjavio je kapetan Dinama Domagoj Antolić.

Hrvatska po drugi put sudjeluje u inicijativi Europske komisije - Europskom tjednu sporta. U subotu 10. rujna na zagrebačkom otvaranju tokom cijelog dana očekuju nas prezentacije brojnih sportova i klubova. U nastavku tjedna vježbat ćemo u školama, tvornici i na radnom mjestu. U Karlovcu će se 16. rujna obnoviti košarkaško igralište s projektom Koš za Koš. Veliko finale ETS 2016. održat se 17. rujna u Dubrovniku na plaži Banje cjelodnevnim prikazom aktivnosti i sportova na vodi. Ove su se godine u Europski tjedan sporta uključili brojni fitness centri diljem Hrvatske koji će građanima otvoriti svoja vrata i ponuditi im besplatno vježbanje.

Projekt Aktivna Hrvatska, čije se finale održava od 16 sati i na kojem se očekuje više od 500 vježbača, drugu godinu sudjeluju u ETS-u. Edukacija građana i stjecanje zdravih navika osnovna su misao vodilja ovog projekta koji se održava pod pokroviteljstvom HEP-a. Trud svih vježbača, partneri projekta nagradit će bogatim poklonima.

Više o Europskom tjednu sporta pronaći ćete na www.europski-tjedan-sporta.hr, a za finalni trening Aktivne Hrvatske možete se prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene