Na čijoj ste strani?

ŽESTOKE RASPRAVE video spot koji je podijelio javnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alan Hržica, sestre Husar, Shorty i Nina Badrić snimili su spot za singl 'Želim živjeti' kojim se nastoji odvratiti žene od pobačaja. Krenuli su se oglašavati protivnici tog poteza.

Hrvatska estrada založila se za 'život svakog začetog djeteta'. Poznata imena, među kojima su Nina Badrić, sestre Husar, Shorty te Alan Hržica, snimili su spot sa popularnim bendom duhovne glazbe.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

'S grupom s kojom smo snimili pjesmu surađujemo dugo. Oni su nas motivirali da snimimo ovu pjesmu. To je pjesma koja ima zadatak ohrabriti ljude. Radi se o dobronamjernoj pjesmi kojom želimo ohrabriti mlade žene koje su u dvojbi roditi ili ne.' - kazala je Marija Husar.

Zalažu se za život svakog djeteta. Pjesmu su darovali inicijativi '40 dana za život', koja nastoji odvratiti žene od pobačaja.

'Nikoga ne osuđujemo niti se vezujemo za politiku niti nekakve udruge. To je osjetljiva i bolna tema, a ženama koje su imale abortus to je velika rana. Ako jednu osobu potaknemo da ne napravi abortus, naša je misija uspjela. Ako se osvrnemo i na pitanje nataliteta u našoj zemlji, onda je i to dodatni motiv - otkriva Marija koja se s kolegama uključila u ovu priču.

No, nije dugo trebalo da se oglase i protivnici. Prva je svoje mišljenje dala Danijela Dvornik, oglasivši se putem svog Facebooka.

'Ovo je dno dna i sumrak Hrvatske, vjera se koristi za sve i svašta pa i za zadobivanje publike. Nekima od njih možda treba umjetna oplodnja, a s obzirom na novu Vladu i njihove zakone to će biti vrlo problematično, možda su svoje molitve trebali usmjeriti prema tome, a pobačaj neka ostane ženino pravo i njena odluka. Nitko to ne radi zato jer im je to prekrasno iskustvo, nego zato što su okolnosti takve da ih natjeraju na takvu odluku. Pogledajte domove napuštene djece, zakone za usvajanje i sporost usvajanja. Sramota! Neka gospoda iz ovog spota odu u Klaićevu, na odjel onkologije gdje djeca umiru, a da nisu život ni okusili, pa neka ih taj njihov Bog spasi! Da bi se dijete odgajalo, potrebni su uvjeti, posao, stan i sigurna plaća, a toga u Hrvatskoj nema. Neka se ova četvorka iz spota zalaže za to… Licemjerstvo do bola!", napisala je na Facebooku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene