Bravo dečki!

OTVOREN SHOWROOM Modno carstvo eNVy rooma u središtu Zagreba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Omiljeni dizajnerski dvojac poznat je po vjenčanicama i večernjim haljinama. Proslavili su otvorenje novouređenog showrooma.

Omiljeni dizajnerski dvojac eNVy room, poznat po glamuroznim vjenčanicama i večernjim haljinama, u društvu brojnih poznatih ambasadorica proslavio je otvorenje novouređenog showrooma. Prodajno-izložbeni prostor koji se proteže na više od 250 kvadratnih metara u središtu Zagreba, elegantno i moderno uređen, otvara novo poglavlje u dugogodišnjoj karijeri jednog od vodećih modnih brendova. Pravo modno carstvo, minimalistički uređeno s bijelim zidovima i podovima, nudi ekskluzivan pogled na više od 60 modela vjenčanica i isto toliko večernjih toaleta. U bogatoj ponudi uz bajkovite haljine i vjenčanice, mogu se naći i modni dodaci poput torbica s potpisom eNVy rooma.

Pogledaj i ovo Franka Batelić (Foto: Dnevnik.hr) Kad se hoće, može se Iz zrakoplova na najiščekivaniju modnu reviju: Gospođa Ćorluka živi sto na sat!

Novi prostor, koji se nalazi u Vlaškoj ulici 68, prati i novi vizualni identitet branda koji se nakon više od 12 godina rada na hrvatskoj sceni može pohvaliti brojnim poznatim obožavateljicama u čijem su društvu proslavili i ovaj najnoviji uspjeh. Među njima su bile Mia Kovačić, Bojana Gregorić, Judita Franković, Tatjana Jurić, Petra Kurtela, Korana Gvozdić, Kristina Krepela, Sementa Rajhard, te brojne kolege dizajneri. Za kreativno rješenje i uređenje prostora zaslužni su sami dizajneri, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, čija se estetika i potpis osjete odmah po ulasku u novi showroom. 'S obzirom na to da su naše haljine rađene od skupocjenih tkanina i ukrasa i svakoj posvećujemo veliku pažnju kako bi na kraju naše klijentice u njima zablistale, zaključili smo kako bi i naš showroom trebao biti podjednako ekskluzivan. Zato smo uložili jako puno truda i ideja u uređenje ovog prostora, jer želimo da to bude oaza u kojoj će naše klijentice u potpunosti doživjeti filozofiju eNVy room branda, a to je da se svaka žena u našim haljinama mora osjećati posebno', izjavili su povodom otvorenja showrooma dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

Staklena stijena koja se pruža dužinom cijelog prostora pruža pogled na prekrasan zeleni vrt, a zahvaljujući snopovima dnevnog svjetla, više od 120 modela vjenčanica i večernjih toaleta izloženo je poput pravih umjetničkih djela. Unikatne vješalice za haljine izrađene su po želji dizajnera u jednoj staroj zagrebačkoj željezariji, a garderobe za presvlačenje pretvorene u velike zrcalne zone koje dodatno otvaraju prostor i čine ga prostranijim. Bijeli podovi i atmosferska rasvjeta koja stvara gotovo galerijski ugođaj, čine intimnu, a opet glamuroznu atmosferu u kojem dizajneri svakoj klijentici mogu pružiti individualan pristup te jedinstven doživljaj birajući najljepše haljine za svoje posebne životne trenutke.

Kolekcije u eNVy room showroomu mogu se pogledati uz prethodnu rezervaciju termina na broj telefona 099 2322 939, a eNVy room možete pratiti na službenoj Internet stranici www.envyroom.com ili putem facebook profila www.facebook.com/envyroom.hr, kao i na Instagramu.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene