Atraktivna lokacija

Modni spektakl u tunelu Grič otvara BIPA FASHION.HR

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tajnoviti tunel u središtu grada savršena je kulisa za kolekcije Ane Marie Ricov i Marina Designa

Uz već tradicionalno mjesto održavanja modnih revija – najveći paviljon Zagrebačkog velesajma – Paviljon 5, ove godine BIPA FASHION.HR započinje s ekskluzivnim programom u jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu – tunelu Grič.

Pogledaj i ovo Bipa Fashion.hr - 61 ženstvenost i sloboda duha Jedinstvena lokacija i snažne poruke na pisti oduševile prve večeri 30. Bipa Fashion.hr-a

Produkcijski najsnažnija platforma za predstavljanje modnih kolekcija, postavila je ljestvicu visoko pa tako svake sezone brojnim iznenađenjima ostavlja bez daha modnu scenu i publiku, a ovaj put odlučila je iznenaditi mjestom održavanja najveće modne manifestacije. Najskrovitija gradska lokacija, tajnoviti tunel u središtu grada, savršena je kulisa za kolekcije koje će poznate dizajnerice Ana Maria Ricov i Marina Design predstaviti prvog dana modnog tjedna. Večer će otvoriti nova kolekcija branda Marina Design, a slavljenička kolekcija Ane Marie Ricov, čija je moda u duhu suvremene žene, jake, odlučne, izrazito profinjenog stila, oduševit će njezine obožavateljice za deseti jubilarni rođendan. Odmah nakon početnog slavlja, modna karavana seli se u paviljon 5 Zagrebačkog velesajma, gdje svoje nove kolekcije prikazuje 12 najpoznatijih dizajnera.

Od utorka, 11. listopada, na programu su revije Roberta Severa, eNVy rooma, Ivice Skoke, ELFSa, Ivice Klarića, Morane Krklec, Gale Vrbanić, Martine Budek, Krie Design, BityMyStyle by Zoran Aragović i Ane Bogdan. Prvi put na pisti BIPA FASHION.HR-a nastupit će i dobitnik prestižne nagrade Najbolji mladi dizajner by Perwoll, koji se bira 1. listopada na najvećem natjecanju za mlade talente Portanova Fashion Incubator u Osijeku.


Uz uzbudljive modne revije, posjetitelji će imati priliku doživjeti ovu modnu priču na najrazličitije načine pa će tako prvi put biti predstavljen i FASHION.HR Community Wall, a za vrijeme najvažnijeg modnog tjedna u sezoni lansirat će se i Viber Chat te personalizirani stickeri koje je za FASHION.HR osmislila agencija RED.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene