Spektakl

Meri Cetinić otvorila dvanaesto izdanje 'Zvijezda pod zvijezdama'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meri Cetinić otvorila je u hotelu Excelsior dvanaesto izdanje programa 'Zvijezde pod zvijezdama'.

Meri Cetinić sinoćnjim koncertom u Hotelu Excelsior otvorila dvanaesto izdanje 'Zvijezde pod Zvijezdama'!

Pogledaj i ovo Meri Cetinić najteži gubitak Naša glazbena diva prisjetila se pokojne kćeri nakon čije se prerane smrti drastično promijenila: "Ljubljeni anđele!"

Po prvi puta nastupajući u programu Zvijezde pod zvijezdama, Meri Cetinić donijela je dašak dalmatinskog soula na jednu od najljepših pozornica na Jadranu. Hrvatska kantautorica osebujnog glasa koja je tijekom dugogodišnje karijere osvojila najprestižnije nagrade, a svoje albume prodala u nakladama o kojima se danas može samo sanjati, za ovu posebnu dubrovačku noć otpjevala je brojne dalmatinske šansone koju je većinom sama skladala i izvodila u svojoj dugogodinjoj karijeri.

Sinoćnji koncert bio je poseban jer je održan povodom otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara kada je veliko zadovoljstvo promatrati s terase hotela Excelsior spektakularni vatromet iznad vizura grada Dubrovnika.

Jedinstveni izričaj glazbene dive, u jedinstvenom ambijentu bio je očito pun pogodak, sudeći prema osmijesima u publici u kojoj su se osim brojnih poznatih Dubrovčana našli i gosti iz inozemstva. Uz brojne Merine hitove publika je i zaplesala, a kada je započeo vatromet svi su s terase Hotela Excelsior s divljenjem promatrali bojama obasjani Grad.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene