Prvi samostalni

Uživali u njegovu glasu i stasu: Marko Kutlić ostvario snove odličnim zagrebačkim koncertom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tvornica je definitivno bila pretijesna za sve obožavatelje. Marko Kutlić sinoć je spektaklom ostvario svoje snove, održavši prvi veliki samostalni koncert i promociju albuma prvijenca u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Jedan od najperspektivnijih pjevača i po mnogima predvodnik nove glazbene scene Marko Kutlić, opravdao je sve epitete. Publika i najvatreniji obožavatelji, ponajviše ženski dio, uživali su u glasu i stasu svog idola, a gužva za uhvatiti zajedničku fotografiju trajala je dugo prije i po završetku nastupa. Svima njima, Marko se odužio fenomenalnim, gotovo trosatnim nastupom, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Nevjerojatna količina energije i emocije, ali istodobna savršena kontrola nastupa i vladanje pozornicom, nešto je što se ne viđa ni kod starijih kolega. Sve to Marko je prikazao kroz pjesme sa prvog solo albuma "U kapi tvoje ljubavi", čija je promocija službeno održana sinoć.

Atmosfera koja je vladala, odličan je pečat dosadašnjih Markovih uspjeha, od glazbenih nagrada, preko najviših mjesta službenih top lista. Uz obitelj, brojne prijatelje i kolege glazbenike, Tvornica je bila savršena pozornica za potvrdu kontinuiranog i kreativnog rada. Publiku su u koncertni show uveli Markovi prijatelji, Elma Tomić i Mahir Kapetanović. U kratkom ali iskrenom i emotivnom govoru, koji je dirnuo sve u Tvornici, publici su poručili da zajedno zaboravimo na probleme, budemo dobri jedni prema drugima, jer nikada ne znamo, koliko nam je vremena ostalo na ovom svijetu.

Tony Cetinski, Jure Brkljača i Nela, bili su posebno iznenađenje i Markovi glazbeni gosti. Prijateljstvo, profesionalizam, međusobno uvažavanje i podržavanje, na najbolji su način prezentirani kroz zajedničke pjesme. "U zagrljaju spašeni" veliki zajednički hit sa Nelom, bio je prava poslastica za sve u Tvornici.

Koliko publika cijeni Juru Brkljaču vidjelo se i pri zajedničkoj izvedbi pjesme "U ljubav vjere nemam", kojoj su Marko i Jure svaki na svoj način udahnuli dodatnu energiju. Posebna je pak euforija nastala kada je na pozornicu izašao Tony Cetinski otpjevavši s Markom "Lagala nas mala" i "Morski vuk". S prijateljicom Elmom Tomić kojoj je bio potpora u borbi protiv maligne bolesti, Marko je otpjevao pjesmu "Kreni".

Markov prvi veliki zagrebački koncert , dolaskom su podržali i Matija Cvek, Nika Turković, David Temelkov, Elena Jung, Vjekoslav Ključarić, Eni Jurišić, Marko Vojvodić, Igor Ivanović, Aleksandar Čubrilo, Marko Vukes, Emina Arapović, Marijan Monić, MMA borac Aleksandra Rakas, voditeljica Edina Pršić te brojni drugi.
I

spred diskografske kuće Hit Records, Miroslav Rus čestitao je Marku na koncertu, te mu uručio posebno iznenađenje, tortu u obliku njegova albuma.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) +3 Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Celebrity Na spomen njezinog imena 90-ih su svi uzdisali, a danas svojim izgledom zabrinjava ljude na ulici
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene