GLAVNO LICE

Mario Petreković u kampanji za Hrabri telefon

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mario Petreković sudjeluje u kampanji savjetodavne linije Hrabrog telefona za djecu.

Nova TV kao društveno odgovorna kompanija i udruga Hrabri telefon ostvaruju uspješno partnerstvo još od 2013. godine, te putem niza medijskih kampanja izravno utječu na živote djece, mladih i roditelja. Ovih dana snimljen je još jedan TV spot, a ovaj put glavno lice kampanje je Mario Petreković kojeg trenutno pratimo kao dramskog trenera u trećoj sezoni hit zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Mario se ovaj put transformirao u ulogu sve one djece koju nešto muči, a ne znaju kome se i kako obratiti. Hrabri telefon za djecu je mjesto gdje djeca mogu govoriti o svojim osjećajima, situacijama koje ih čine zbunjenima te situacijama zbog kojih stječu dojam da se njihova prava krše na bilo koji način. Linija je prvenstveno namijenjena djeci koja osjećaju da ih netko iz njihove okoline na bilo koji način zlostavlja ili zanemaruje.

Svakim radnim danom u vremenu od 9 do 20 sati linija je otvorena na besplatnom broju telefona za pozivatelje 116 111. U prosjeku linija dnevno zaprimi 5-10 poziva koji ulaze u statističku obradu (savjetodavni, informativni i pozivi šutnje) a isti se, prema statističkim podacima, primarno tiču problematike zlostavljanja i zanemarivanja djece . Na liniji dežuraju volonteri koji se raspoređuju prema dnevnim smjenama u trajanju od 3 do 4 sata. Osim putem spomenute telefonske djeca se Hrabrom telefonu mogu obratiti i putem chata putem računala ili pametnog telefona.

'Ovo je jedan od zabavnijih TV spotova koje smo snimali za kampanju linije za djecu,Mario i dječica su bili divni i hvala njima i timu Nove TV na još jednoj divnoj suradnji. Jako je važno naglasiti da liniju djeca mogu dobiti potpuno besplatno, nazivajući s bilo kojeg telefona – fiksne linije, mobitela, pa čak i javnog telefona bez telefonske kartice, dovoljno je utipkati broj 116-111. Na taj način smo omogućili svakom djetetu da bez obzira gdje se nalazi i kakvog je imovinskog statusa (posjeduje li mobitel ili ne) da može potražiti pomoć bez ikakvih troškova. Sama linija je anonimna, što znači da dijete ne mora reći svoje ime, prezime, iz kojeg grada zove i bilo koje druge podatke, tako da se svi mogu osjećati sigurno u razgovoru i povjeravanju', izjavila je Hana Hrpka, predsjednica udruge Hrabri telefon.

Više o Hrabrom telefonu pročitajte i na njihovim službenim stranicama: http://www.hrabritelefon.hr/

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene