Publika uživala

Manu Chao oduševio špancirere!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manu Chao otvorio je koncert velikim hitom Que Paso Que Paso.

Najveća zvijezda Špancirfesta Manu Chao i njegova La Ventura svojim su nastupom na glavnoj festivalskoj pozornici obilježili peti dan poznatog varaždinskog festivala. Tisuće najvećih obožavatelja puna su dva sata uživali u energičnom nastupu svog idola i uglas pjevali njegove najveće hitove. Uz Manu Chaa, na pozornici na Starom gradu atmosferu su dodatno podigli i zadarski bend Postolar Tripper, posjetitelje Vile Bedeković nasmijali su komičari Studija smijeha, a za dobru zabavu na Kapucinskom trgu pobrinuo se Vlado Kreslin.

Pogledaj i ovo showbuzz DOBRA ZABAVA Kazališno-cirkuski spektakl Mú oduševio špancirere

Manu Chao otvorio je koncert velikim hitom Que Paso Que Paso nakon kojeg su uslijedili legendarne pjesme Me Gustas Tu, Clandestino, Rainin’ in Paradize i mnoge druge iz dugogodišnje karijere ovog osebujnog glazbenika. Koncertni spektakl na velikoj pozornici započeo je nastupom zagrebačke rock skupine Mnogi drugi koju je odabrao sam Manu Chao.

Šesti dan festivala, uz svakodnevni ulični program, donosi i koncerte Frajli, klape Lucerne i Atomskog skloništa, a započet će i radionica Akupunktura grada koja će trajati od danas pa sve do subote 27. kolovoza s ciljem da se nizom malih i preciznih intervencija u javnom prostoru poboljša kvaliteta života u Varaždinu. Radionica je namijenjena studentima i stručnjacima iz raznih područja, a ove se godine traži idejno rješenje za dvije poznate varaždinske lokacije – bunar na Korzu te parcela ispred Studentskog doma.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene