Sve popularniji

LUDWIG feat. Nikola Marjanović oduševili novim singlom - Poslušajte 'Eureku'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su na glazbenoj sceni pod imenom Ludwig tek godinu dana, Stjepan Marković i Ivan Škunca već dugi niz godina kao autori surađuju s mnogim hrvatskim izvođačima.

Iako su na glazbenoj sceni pod imenom Ludwig tek godinu dana, Stjepan Marković i Ivan Škunca već dugi niz godina kao autori surađuju s mnogim hrvatskim izvođačima. Na ideju o svom vlastitom bendu došli su nakon godina zajedničkog druženja u studiju, sa željom da krenu pisati i stvarati glazbu koja njih najviše ispunjava te da svojoj publici pruže novi moderniji zvuk, svjetske produkcije.

Pogledaj i ovo showbuzz Obiteljska idila PJEVAČICA IZNENADILA Trudna već devet mjeseci, stiže dečko!

I čini se da u tome uspijevaju. Predstavili su se pjesmom 'Dio svemira', a na red je konačno došla i nova pjesma, zanimljivog naziva 'Eureka'.

Za režiju, montažu i kameru spota zadužen je Krešimir Čižmek, dok je za produkciju i drugu kameru zadužen Siniša Josip Starčević.

Međutim, na ovoj pjesmi nisu sami, već je izvode u suradnji s izvrsnim muškim vokalom, Nikolom Marjanovićem, koji se slučajno jednom zatekao u studiju kod Ivana Škunce te kada je čuo pjesmu 'Eureka', rekao da kako god ali mora biti dio nje. Dvojbe uopće nije bilo jer spoj vokala Stjepana i Nikole, bio je pun pogodak.

Prije nego je pjesma uopće i predstavljena javnosti, Ludwig je pjesmu poslao na adrese uvaženih glazbenih urednika i kritičara koji su rekli kako već dugo nisu čuli tako dobru pjesmu, jakog i snažnog zvuka te izvrsne produkcije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene