Zvijezda elektronske glazbe

LOCO DICE U ZADRU Popularni DJ stiže na HYTE festival!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetska zvijezda elektronske glazbe, Loco Dice, dolazi u Zadar 22. i 23.srpnja.

Planetarno poznati producent i DJ jedva čeka ponovno se sastati sa svojim prijateljima iz Hrvatske i posjetiteljima na plaži Kolovare pripremiti provod za pamćenje. Uspjeli smo ga uloviti na kratko i priupitati par pitanja.

Pogledaj i ovo Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) objasnio što misli Mladen Grdović stao u obranu tenisača: "Svi su imali dobre namjere, ne sramotite Hrvatsku i moj Zadar"

Već duži niz godina dolaziš u Hrvatsku, posebno na Sonus festival na Pagu.Ali osim toga, koje te uspomene vežu za boravak u Hrvatskoj?

Najdraža uspomena koja me veže uz Hrvatsku je moj prvi dolazak u Dubrovnik. To je bilo baš na početku moju karijere. Sjećam se, pozvali su me na Rave & Cruise party koji je organizirao Partysan Mag I tu je bilo puno mojih kolega DJ-a i moji stari prijatelji iz Hrvatske. Sjećam se, party je bio u klubu blizu mora. Divno iskustvo u prelijepom gradu Dubrovniku.

Proputovao si cijeli svijet, ali što je to u Hrvatskoj najviše ostavilo dojam na tebe?

Hrvatska obala je prelijepa! Vrijeme, kristalno čisto more, toliko otoka, hrana i ljudi su ono što je zaista čini jedinstvenom. Imam jako puno prijatelja iz Hrvatske.

Nastupao si na puno HYTE partija, od Ibize do New Yorka i Amsterdama... Ovo je prvi put da HYTE dolazi u ovaj dio Europe, u Zadar. Što posjetitelji mogu očekivati? Po čemu su HYTE eventi najpoznatiji?

Iz mog iskustva, možete očekivati vrhunsku produkciju, odličnu muziku, ljubav, strast i divnu atmosferu. HYTE tim dolazi s iskustvom sa plesnih podija sa raznih strana svijeta, sa željom da naprave savršen party, stvore posebno okruženje za publiku i izvođače. Ono što me uvijek oduševi je spoj profesionalizma, vizije i ljubavi prema glazbi koju ovi partiji imaju.

Što ćeš prvo napraviti kad dođeš u Zadar?

Ne znam još. Čuo sam toliko lijepog o plaži Kolovare I čarobnom zalasku sunca u zadarsko. Vidjet ćemo! Prepustit ću mom starom prijatelju Daliboru da smisli plan. Baš se veselim dolasku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene