posebne pripreme

"Pomahnitale manekenke": Poznati domaći rockeri na pozornicu stižu u štiklama i puni šljokica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za nastup Leta 3 na skorašnjem festivalu pobrinuo se domaći dizajner koji je odmah prihvatio ponudu jer voli njihovu igru kostimima.

Ovog nas vikenda, 14. i 15. veljače u Boćarskom domu čeka veliki antivalentinovski tulum gdje će u dva dana na pozornici izmijeniti čak deset izvođača. Uz već dosad najavljeni bogati line up petog izdanja AntiValentinova koje se ove godine održava pod sloganom 'Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje', Let 3 najavljuju i posebne goste – subotnjem izdanju Antivalentinova pridružit će se diva naše glazbene scene Tereza Kesovija, Siniša Vuco i njegov alter ego General Vasilije Mitu.

Pogledaj i ovo Let 3 Očekivano? Evo kako je Let 3 komentirao Baby Lasagnu, dok su oni bili njegovi glavni favoriti: "Prvi put sam ga neki dan čuo i..."

Let 3 i rocker velikog srca Siniša Vuco zajedno će izvesti 'Goluba Vasu', suradnju koju su predstavili početkom 2019., a s Terezom Kesovijom Let 3 će premijerno uživo izvesti 'Sam u vodi', moćnu obradu o čijoj je genijalnosti pisao, između ostalih i Miljenko Jergović koji kaže kako je 'Bog pjesmu 'Sam u vodi' pustio na zemlju samo da bi je jednog dana otpjevala baš Tereza''.

Prošlog su se tjedna u centru Zagreba dečki iz Leta 3 krenuli doslovno zagrijavati za ovaj dvodnevni pop – dance- punk- alter-rock tulum, a uz bogati glazbeni program, Let 3 nam sprema i vizualni spektakl – za nastup vježbaju i prikladnu koreografiju koju ovih dana dovršavaju s koreografom i redateljem Žakom Valentom, a za njihov vizualni identitet ovog se puta pobrinuo modni dizajner Ivica Skoko koji je odmah odlučio pristati na suradnju s Letom 3 na novim kostimima, jer kako kaže - voli njihovu igru kostimima i koncepciju kojom uvijek pomiču granice. Inspiracija su ovoga puta bile 'pomahnitale manekenke' pa Letovci u subotu stižu u štiklama, šareni, glamurozni, puni šljokica, perja, kristala - rekao nam je Ivica Skoko nakon što su dečki odradili konstrukcijsku probu kostima s kojima će Let 3 u finalnom izdanju zasjati već ove subote.

Od svog prvog izdanja 2016. godine, AntiValentinovo je pokazalo da se radi o najboljoj anti-konzumerističkoj proslavi dana zaljubljenih namijenjenoj svima koji nisu zainteresirani za uobičajene 'ljubavne' koncerte, a uz idejne začetnike Let 3 i njihove goste, novom izdanju se u petak, 14.2. pridružuju I. Bee/Minea/Ella, Neki to vole vruće, Kuzma & Shaka Zulu, DJ Kneža i posebna gošća, Alka Vuica, a u subotu 15.2. Paraf, M.O.R.T., Overflow i Ogenj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene