Stiže Stado!

Legendarni Nikola Kojo snimio pravi filmski blockbuster!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dva tjedna prije početka kino distribucije u Hrvatskoj donosimo vam najnoviji trailer za hit komediju Stado!

Imamo novi filmski hit u regiji! Nakon što se započeo prikazivati u kinima, redateljski prvijenac legendarnog glumca Nikole Koje u srpskim je kinima u nepunih mjesec dana pogledalo preko 150 tisuća ljudi. Nedugo potom film je sa svojim kino životom započeo i u kinima diljem Bosne i Hercegovine gdje ga je do danas pogledalo skoro 20 tisuća gledatelja, a zavidne rezultate ova hit komedija postigla je i u makedonskim kinima. Film Stado u Hrvatskoj započinje se prikazivati za točno dva tjedna – od 12. siječnja, kada će i domaća publika imati priliku vidjeti film koji je u susjednim zemljama oduševio kritičare, a gledatelje dignuo na noge uz gromoglasni pljesak.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

Ovim putem, dva tjedna prije početka službenog kino prikazivanja u Hrvatskoj, predstavljamo vam najnoviji trailer za ovaj pravi filmski blockbuster. Iako kino najava namjerno ne otkriva ono najbolje što film nudi iz nje se sasvim jasno može iščitati da se radi o filmu u kojem će se moći prepoznati svaki "običan" čovjek. Uz Nikolu Koju koji je po prvi puta u svojoj bogatoj karijeri stao iza kamere, u komediji Stado glavne uloge su ostvarili Zoran Cvijanović, Nataša Ninković i Vesna Trivalić.

Glavni junaci komedije Stado su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju. Naravno, kao što to obično biva na filmu (ali i u stvarnom životu) njihov put do mogućeg uspjeha nikako neće biti posut ružama, pa će tako Kolja i Cveja biti prisiljeni napraviti puno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju. Njih dvojica će se, u želji da naprave veliko umjetničko djelo, suočiti s ogromnim preprekama te u jednom trenutku biti prisiljeni i sklopiti pakt s "vragom", a sve kako bi ostvarili osobni i financijski uspjeh...

Da se radi o pravom regionalnom hitu dokazuje i jedna od naših najboljih i najpoznatijih pjevačica, Nina Badrić, koja je skupa s Nikolom Kojom snimila glazbeni spot za svoju najnoviju pjesmu "Ljubav za tebe", a koja je snimljena baš za potrebe filma. Upravo je taj glazbeni spot prošloga tjedna doživio svoju premijeru, a ako je zaključiti prema dosadašnjem broju pregleda na popularnom kanalu YouTube pjesma se slušateljima izrazito svidjela.

Komedija Stado jedna je od najambicioznijih filmskih produkcija s ovih prostora do danas. Osim što se radi o filmu čija je glavna tema jedna od onih s kojima se mnogi od nas istoga trenutka mogu poistovjetiti i što je okupio fantastičnu glumačku ekipu, film Stado poseban je i po tome što se radi o prvoj regionalnoj ko-produkciji u koju su uz producentsku kuću K12 uključeni i TV Prva, Filmski centar Srbije te Cineplexx – vodeći kino prikazivač jugoistočne Europe.

Hit komedija Stado u domaća kina dolazi 12. siječnja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene