spektakularna večer

Vruće izdanje Lane Jurčević: Seksi pjevačica ukrala sve poglede

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević pojavila se u rijetko viđenom izdanju.

Prošla večer protekla je u znaku spektakularnog otvorenja jednog casina u Hrvatskoj. Ovo grandiozno zdanje uvelike je obogatilo ponudu zabave i noćnog života metropole, a sudeći po jučerašnjoj atmosferi, ovdje vrhunskog provoda zasigurno neće nedostajati.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 2 počeci nisu bili laki Lana Jurčević podijelila prizore bolničkih dana s kćeri: ''A ovako je bilo prije tri mjeseca...''

Tema večeri bila je burleska i cabaret, a otvorila ju je najpoznatija plesačica burleske iz Beča – Kalinka Kalaschnikow. Svojom slavnom točkom u snježnoj kugli, zavodljiva Kalina očarala je sve prisutne i na sjajan ih način uvela u večer prepunu čarolije, mjehurića i blještavila.

Uz Kalinu, na otvorenju je bila i Madam Romanova, glamurozna ruska ljepotica i kraljica burleske, koja je posjetitelje počastila s dva sjajna nastupa, dok je simpatična i iznimno talentirana domaća umjetnica, Jelena Znaor, izvela nevjerojatan performans s hula hupom i sve okupljene bacila u trans. Pjevački dio pripao je hrvatskom Frank Sinatri, šarmantnom Marku Tolji i jednoj od najpopularnijih pjevačica, Lani Jurčević. Najveća zvijezda večeri bio je pak legenda i trostruki svjetski prvak Formule 1,vremešni Niki Lauda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene