Uskoro

Kristina Krepela, Andrea Andrassy i brojni drugi Zagrepčani osvježili se Frresh Island Partyjem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fresh Island festival održava se od 12. do 14. srpnja. Festival već petu godinu na Zrće dovodi neka od najjačih imena hip-hop i R&B scene.

Hrvatska publika s velikim nestrpljenjem očekuje početak petog jubilarnog #HEXAPPEAL Fresh Island Festivala. Pravo ljetno osvježenje te najbolja najava festivala bio je party na kojem su brojne osobe iz društvenog života Hrvatske među prvima osigurale svoje VIP ulaznice za peti rođendan koji se ne propušta.

Pogledaj i ovo showbuzz Užitak ispijanja kave Slatki gušti Maje Šuput: 'Kavu pijem i na traci, cijela teretana mi se smije'

U hitovima Chrisa Browna, Wiza Khalife, Skrillexa i brojnih drugih uživat će Andrea Andrassy, glumica Kristina Krepela te modna dizajnerica s milanskom adresom Natalija Žarković. Direktno iz Pariza na najavni party festivala u Tesla Power House stigla je i bivša manekenka Jelena Orešković. U DJ svirci organizatora festivala Phat Phillieja i Adnana Mehmedovića Mede uživali su i radijski voditelj Ivan Vukušić, MMA borac Igor Pokrajac i PR mag Ranko Vučinić.

#HEXAPPEAL Fresh Island festival održava se od 12. do 14. srpnja. Festival već petu godinu na Zrće dovodi neka od najjačih imena hip-hop i R&B scene, a ovog ljeta ponudit će nezaboravan spektakl za koji će se pobrinuti američke megazvijezde Chris Brown, Skrillex i Wiz Khalifa. Da cijeli događaj bude nezaboravan pobrinut će se veličanstvena produkcija svjetla i zvuka na najvećoj pozornici ikad izgrađenoj na Zrću.

Uz impozantnu pozornicu na samoj plaži, Fresh Island Festival na četiri druge pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya u tri dana festivala uz Chrisa, Wiza i Skrillexa ugostit će i druge glazbene zvijezde među kojima su Ty Dolla $ign, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi zahvaljujući kojima je ovaj festival must be mjesto ovog ljeta. Ovo je jedan od rijetkih festivala koji je u potpunosti u hrvatskoj produkciji i organizaciji.

Uz zvjezdani line-up i vrhunsku produkciju, bogat popratni sadržaj učinit će ovaj festival nezaboravnim iskustvom.

Ulaznice za Festival mogu se kupiti u sustavu Eventim-a i Entri-ja po cijenama 449 kuna za 3DayFestival, 2.269 kuna za VIP3Day, 220 kuna za 1Day (Chris Brown) te 1.059 kuna za VIP 1Day (Chris Brown), dok se ulaznice za nastup Skrillexa naplaćuju, za vlasnike festivalskih ulaznica, po posebnoj promotivnoj cijeni od 120 kuna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene