PUBLIKA ODUŠEVLJENA

VATRENA ATMOSFERA Wiz Khalifa na Zrću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američki reper Wiz Khalifa oduševio je publiku na sinoćnjem koncertu u sklopu Fresh Island Festivala.

Slavni reper Wiz Khalifa uspio je 'zapaliti' publiku na Zrću. Na njegovom koncertu sklopu Fresh Island Festivala bila je neviđena gužva, a koliko je publika uživala govore slike koje dočaravaju vatrenu atmosferu. Pojedinim obožavateljima njegova glazba najvjerojatnije nije bila dovoljan stimulans za opuštanje u ljetnoj večeri, te je tako jedna posjetiteljica festivala zapalila joint.

Pogledaj i ovo Woody Harrelson (Foto: Twitter) Ajoj Ni zvijezde nisu ostale imune na širenje teorija zavjere o koronavirusu i 5G mreži: "Ovce ste"

Publika na koncertu pristigla je iz različitih dijelova svijeta, no svi oni imali su sinoć ipak jednu zajedničku stvar, ljubav prema glazbi mladog Wiza. Prepustili su se uživanju, dizali su ruke u zrak, plesali u ritmu njegovih pjesama, a brojne obožavateljice nisu propustile fotografirati svog idola.

Wiz Khalifa pokazao je da je zvijezda trodnevnog festivala, koji je u cijelosti u hrvatskoj produkciji. Interes za festivalom je nevjerojatno velik jer nakon Wiza publiku očekuje i nastup slavnog Chrisa Browna.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene