Najbolja pozivnica

Plavi orkestar vraća se u Zagreb: Legendarni bend priprema ekskluzivni nastup za pamćenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Plavi orkestar održat će nastup za vjernu zagrebačku publiku.

Nakon najvećih pozornica regija, po kojima nastupaju od samog svog osnutka, daleke 1983. godine, jedan od najpopularnijih, najomiljenijih i najdugovječnijih bendova s ovih prostora, Plavi orkestar, ovog će se petka zagrebačkoj publici predstaviti i kroz ekskluzivni klupski koncert naziva "Plavi orkestar.tulum.ba".

U intimnoj atmosferi popularnog zagrebačkog kluba Mint club & more, bend koji spaja publiku svih generacija, izvest će svoje najveće hitove poput "Bolje biti pijan nego star“, "Suada“, "Sava tiho teče“, "Kaja“ i mnoge druge nastale u njihovoj bogatoj karijeri, a kojih se i danas rado prisjećaju i oni koji su na njima odrasli, kao i oni nešto mlađi, do kojih su ovi bezvremenski hitovi prelazili generacijski.

Zahvaljujući jedinstvenom i prepoznatljivom stilu, Plavi orkestar u karijeri dužoj od tri desetljeća nerijetko je nazivan "kulturnim fenomenom'', kao i ''Beatlesima'' ovih prostora. Njihove pjesme duboko su usidrene u glazbenu pop kulturu, u mnogima bude skrivene uspomene, stoga ne čudi da ih na svakom koncertu od početka do kraja izvode u isti glas s publikom.

''Nevjerojatno da u Zagrebu svaki naš sljedeći koncert bude sve bolji, to je stvarno fenome'', izjavili su nakon prošlogodišnjeg zagrebačkog koncerta članovi Plavog orkestra, što je najbolja pozivnica i garancija pravog tuluma.

Pogledaj i ovo Koncert Plavog orkestra u Domu sportova (FOTO: Borna Filić/Pixsell) - 3 koncert za pamćenje Stigla i Severina! Plavci priredili nezaboravan koncert zagrebačkoj publici

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) +0 Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) Celebrity Buran život ostavio trag: Nekada je bila seks-bomba u kupaćem kostimu, a danas ne nalikuje na sebe

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene