Premijera

Mlada glazbenica Karla Pupis koju već uspoređuju s našim najvećim divama u spotu za novu pjesmu donosi atmosferu prolaznosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Karla Pupis izbacila je spot za pjesmu "Kao voda" u kojem donosi atmosferu prolaznosti.

Snažan i siguran vokal, mlada izvođačica Karla Pupis, pokazuje u novoj pjesmi naziva "Kao voda".

Njezine vokalne sposobnosti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, to najbolje dokazuje i niz nagrada i priznanja koje je Karla primila za svoje solo pjevanje, dok je struka uspoređuje s našim najvećim divama.

Komplimenta ne nedostaje.

"S radošću predstavljam svoju novu pjesmu koja nosi naziv 'Kao voda'. Za ovaj singl, kao i za prethodne, zaslužni su Ines Prajo, Arijana Kunstek i Ivan Popeskic. Čim sam čula ovu pjesmu, poželjela sam je otpjevati. I sam naslov 'Kao voda', privukao me je istog trena. Voda je magija našeg života, bez nje ne možemo, uvijek je tu, uvijek ista i uvijek drukčija, neponovljiva i neodoljiva. I koliko je voda vječna, toliko smo mi prolazni. Polako prolazimo sa svakom novom kapljom. I tako prolaze i naše male i velike životne priče. Prolaze i naše radosti, naše ljubavi, boli... Baš kao voda... Glazba i riječi ove pjesme spojile su se u skladnom ritmu donoseći atmosferu prolaznosti, ali i blage utjehe", rekla je Karla.

Spot je sniman na Krku, iznad Baške, a osmislili su ga i realizirali John i Ira Kardum.

"Moram reći da sam izuzetno sretna kako su njih dvoje uspjeli glazbu, riječi i sliku, spojiti u savršenu cjelinu koja osobito naglašava sveukupni dojam pjesme. Slušateljima i gledateljima prepuštam da uživaju u pjesmi i spotu i nadam se da će im se dopasti", dodala je Karla.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene