MISSICA U NOVOM SPOTU

Pogledajte kako je Škoro "pomeo" Mejaše!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mejaši su predstavili novi spot za pjesmu "Otključaj mi vrata" koja je napravljena u suradnji sa Miroslavom Škorom.

Pjesma Mejaša i Miroslava Škore dio je albuma Sexy Ritam, a glazbu potpisuju Denis Dumančić i Željko Barba, tekst Denis Dumančić, Fayo i Miroslav Škoro, a aranžman i produkciju Denis Dumančić i Branimir Mihaljević.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP "Majke mi, Škoro!" Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

Glavnu ulogu u novom spotu utjelovila je i Miss Zagreba i Zagrebačke županije 2016. Antonela Ivanović koju brižni otac Miroslav Škoro pazi da ju nitko ne uznemirava dok uči. No, ona kao i svaka tinejdžerica muku muči s ljubavlju, a stvari se počinju komplicirati kad Edo shvati da je i dalje ispod Antonelinog kreveta.

Koliko je otac opasan, svjedoče i Edini prijatelji koji su skovali plan i krenuli u akciju spašavanja svog prijatelja. Za ovaj humorističan, ali i realan spot koji pokazuje kako su očevi slabi na svoje kćerke, zaslužni su režiser Marko Zeljković i njegova ekipa. Mejaši su već odavno poznati kao odlični izvođaci, ali kako se snalaze u teškim sitaucijama i kakvi su prijatelji, pogledajte u nastavku.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene