MISSICA U NOVOM SPOTU

Pogledajte kako je Škoro "pomeo" Mejaše!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mejaši su predstavili novi spot za pjesmu "Otključaj mi vrata" koja je napravljena u suradnji sa Miroslavom Škorom.

Pjesma Mejaša i Miroslava Škore dio je albuma Sexy Ritam, a glazbu potpisuju Denis Dumančić i Željko Barba, tekst Denis Dumančić, Fayo i Miroslav Škoro, a aranžman i produkciju Denis Dumančić i Branimir Mihaljević.

Pogledaj i ovo Mejaši i Crvena jabuka snimili duet - 1 odličan spoj Sanjali su duet s Crvenom jabukom i taj se san Mejašima ostvario, sad su skupa otkrili svoju romantičnu stranu!

Glavnu ulogu u novom spotu utjelovila je i Miss Zagreba i Zagrebačke županije 2016. Antonela Ivanović koju brižni otac Miroslav Škoro pazi da ju nitko ne uznemirava dok uči. No, ona kao i svaka tinejdžerica muku muči s ljubavlju, a stvari se počinju komplicirati kad Edo shvati da je i dalje ispod Antonelinog kreveta.

Koliko je otac opasan, svjedoče i Edini prijatelji koji su skovali plan i krenuli u akciju spašavanja svog prijatelja. Za ovaj humorističan, ali i realan spot koji pokazuje kako su očevi slabi na svoje kćerke, zaslužni su režiser Marko Zeljković i njegova ekipa. Mejaši su već odavno poznati kao odlični izvođaci, ali kako se snalaze u teškim sitaucijama i kakvi su prijatelji, pogledajte u nastavku.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene