U srcu Dalmacije

Nastup popularnog Jole obilježio blagdan Velike Gospe i blokirao Rogoznicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Joško Čagalj Jole zapalio je publiku nastupom u srcu Dalmacije, pitoresknoj Rogoznici, netom prije blagdana Velike Gospe.

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača, uvijek nasmijani Joško Čagalj Jole, zapalio je publiku nastupom u srcu Dalmacije, pitoresknoj Rogoznici, netom prije blagdana Velike Gospe. Veliki koncert popularnog pjevača rasplesao je domaću i stranu publiku na staroj rogozničkoj rivi, a nitko nije ostao imun na šarm i pozitivnu energiju splitskog pjevača. Jole je poznat po ljetnim hitovima "Bailando Solo" i "Kada žene tulumare", plesnim ritmovima pjesama "Remek djelo" i "Najgori plan" te baladama poput "Rasipnik", "Bagrem bijeli".

Pogledaj i ovo In Magazin: Domaće zvijezde koje nastupaju na svadbama - 7 Svatovski cjenik naših pjevača Evo koliko košta da vam na vjenčanju zapjevaju Maja Šuput, Jole ili Tony Cetinski!

Također, svi pamte njegove kultne pjesme "Nosi mi se bijela boja", "Dođi večeras", "Duša od papira", "Jednina i množina", "Jedna mala plava", "Nisi me voljela", "Otvori mi draga", "Srce veliko", zbog kojih ga podjednako vole i mlađi i stariji. Fenomenalan koncert koji je okupio sedam tisuća posjetitelja, trajao je do dugo u noć, a zasigurno će ostati zapamćen kao jedan od boljih koncerata na tom području.

Splitski pjevač ne miruje cijelo ljeto, pa je do sada u njegovim pjesmama uživalo na desetke tisuća ljudi diljem jadranske obale i kopna. Gdje god se pojavio, izazvao je opće oduševljenje mještana, a već 19. kolovoza će održati koncert u gradu Rabu, 25. kolovoza u Lipovljanima, 1. rujna u Karlovcu, dok će 15. rujna zapjevati na otvorenju ovogodišnjeg Rujanfesta u Zagrebu. S obzirom na dosadašnje koncerte, odlične zabave i vesele atmosfere neće nedostajati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene