ulice zatvorene

BLOKIRAO ULICE Slika koja do sada nije viđena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Protekle subote Joško Čagalj Jole blokirao je prometnice u Istri.

Kaos u Pazinu, ulice zatvorene za promet - slika je koja u Pazinu do sada nije viđena. Protekle subote, jedan od najboljih zabavljača na hrvatskoj glazbenoj sceni, popularni Jole oduševio je i raspjevao Istru. U sklopu ljetne jadranske turneje održao je još jedan nezaboravni koncert u Pazinu, samom srcu Istre ispred 10 tisuća ljudi. Brojni obožavatelji osim iz Istre i Kvarnera, došli su i iz susjedne Slovenije i Italije.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole ispričao nepoznate detalje Kralj domaće zabavne glazbe progovorio o ljubomori u braku: "Ja sam društven čovjek, mislim, ja u ovih 18 godina...''

Pjevajući u jedan glas dobro poznate hitove poput: 'Najgori plan', 'Kada žene tulumare', 'Bailando solo',

'Nosi mi se bijela boja', 'Duša od papira', 'Pijanica nisam', 'Remek djelo', i mnoge druge, Jole je još jednom pokazao svoju povezanost i zavidnu komunikaciju s publiku.

Popularni pjevač na splitskom festivalu predstavio se s pjesmom 'S kim to pričaš', koja polako osvaja srca publike. Ukoliko niste bili u mogućnosti prisustvovati dosadašnjim koncertima, Jole vas poziva na spektakularne koncerte u sklopu jadranske turneje: Stobreč 10.08., Mali Lošinj 11.08., Kraljevica 12.08., Sukošan 13.08., Jezera na Murteru 15.08., Rab 17.08., Sinj 20.8., Karlovac 26.08., Vir 29.08. Svojom ljetnom jadranskom turnejom Jole još jednom potvrđuje zašto je dobio titulu kralja zabave i miljenika publike.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene