Traži odgovor

Jelena Rozga pita se je li ljubav zaista dovoljna: ''Vjerujem da smo se svi barem jednom ovo zapitali''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga idući će tjedan predstaviti novu pjesmu ''Je li ljubav zaista dovoljna?''.

Nakon jednog od najuspješnijih singlova predstavljenih tijekom prošle godine, “Moje proljeće”, Jelena Rozga za početak 2020. donosi novu pjesmu “Sveto Pismo”.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Pjesmom s jakom emocijom i porukom koja vas tjera da postavite pitanje je li ljubav zaista dovoljna, Jelena je izgleda još jednom pomaknula granice.

''Sveto pismo je pjesma koja vas jednostavno tjera da sebi postavite pitanje koje danas čuči u svakome od nas, ''Je li ljubav zaista dovoljna?'' Je li samo ljubav dovoljna da preživi sva iskušenja i probleme ili je ipak potrebno nešto više?” Vjerujem da smo se svi barem jednom ovo zapitali, i sama pokušavam doći do odgovora kojeg i dalje nema... Ali vjerujem u ljubav i želim vjerovati cijelim bićem da je sama po sebi ljubav ipak dovoljna, iako me je demantirala puno puta u životu, kao i mnoge od nas'', izjavila je Jelena te dodala da ćemo ovu pjesmu premijerno čuti na njenom YouTube kanalu u ponedjeljak 27. siječnja, točno u podne.

“Sveto pismo” nas vraća na početak Jelenine karijere gdje su rođene pjesme koje desetljećima žive veličanstveno i u punom sjaju pravih hitova, ali ovog puta uz jedinstveni dašak fenomenalnog Darka Dimitrova koji potpisuje aranžman, dok je za muziku i tekst zaslužan sjajan dvojac Tonči i Vjekoslava Huljić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene