Prvi u regiji

ISFMF Međunarodni festival filmske glazbe i zvuka održava se u Rovinju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

International Sound & film Music Festival – ISFMF prvi je festival takve vrste u regiji, a jedan od pet takvih festivala u svijetu.

Ovogodišnje, četvrto izdanje Međunarodnog festivala filmske glazbe i filmskog zvuka - International Sound & Film Music festival - ISFMF održat će se u Rovinju od 23. do 26. listopada. Misija festivala je promoviranje glazbe i zvuka kao nezamjenjivih elemenata u filmu, umrežavanje skladatelja, majstora zvuka, filmaša i ostalih, iz svih krajeva svijeta, kao i ostvariti jedinstveni doživljaj koji će potvrditi - There is no business like showbusiness.

Pogledaj i ovo showbuzz sreća i veselje Završena potraga: Predin pronašao djevojku iz prošlosti

International Sound & film Music Festival – ISFMF prvi je festival takve vrste u regiji, a jedan od pet takvih festivala u svijetu. Festival donosi bogat program koji se sastoji od panel diskusija, masterclass predavanja, koncerata, druženja i partyja, a tema koja se provlači kroz sve ovogodišnje festivalske sadržaje je "Film, music & all that jazz".

Tek neki od gostiju i predavača bit će majstor zvuka Michael Minkler (dobitnik tri Oscara i 11 nominacija) koji je radio na preko 200 filmova (Ratovi zvijezda, JFK, Pad Crnog jastreba, Chicago, Nemilosrdni gadovi, Mrska osmorka...), zatim skladatelj i glazbenik Kyle Eastwood koji će osim predavanja održati i koncert s glazbom koju je skladao za filmove svog legendarnog oca Clinta Eastwooda (Mistična rijeka, Djevojka od milijun dolara, Pisma s Iwo Jime, Gran Torino...), zatim producent Robert Townson, predsjednik Varèse Sarabande (Universal Music Group), najveće izdavačke kuće za filmsku glazbu na svijetu, pa glazbenica Aleksandra Kovač, dobitnica MTV-jeve nagrade, glazbenik Zoran Predin i brojni drugi. Akreditacije, karte i sve druge informacije mogu se provjeriti na www.isfmf.com

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene