Otvorenje Dimensions festivala

Imamo ulaznice! Tko želi na Grace Jones u Pulu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za koncert otvorenja šestog Dimensions festivala na kojem će nastupati velika Grace Jones – poklanjamo vam 2 puta po dvije ulaznice.

Veliki koncert otvaranja šestog Dimensions Festivala održat će se u srijedu 30. kolovoza, a sam festival na tvrđavi Punta Christo od 31. kolovoza do 3. rujna.

Pogledaj i ovo showbuzz Imamo detalje dolaska! Neponovljiva i jedinstvena! Svjetska diva stiže u Pulu!

Nakon prošlogodišnjeg sjajnog koncerta Massive Attacka pred osam tisuća ljudi u originalnom ambijentu pulske Arene, Dimensions Festival sprema još jedno monumentalno izdanje. Šesti Dimensions Festival otvorit će Grace Jones, intrigantna ikona koja definira glazbu, modu i umjetnost već 30 godina, a kojoj će ovo biti prvi nastup u Hrvatskoj. Poznata po svojoj androgenoj pojavi, jednako kao i po svojoj glazbi, 68-godišnja Grace Jones i dalje je inspiracija mnogim umjetnicima. Nakon 19 godina pauze vratila se 2009. sa zapaženim albumom Hurricane. Od tada nije prestala nastupati, a na pozornici je jednako originalna i energična kao i na početku karijere.

Jednako tako poznat po svojim nastupima je elektronski superbend Moderat, trojac koji čine članovi Modeselektora i Apparat, predvodnici berlinske scene. Na tragu prošlogodišnjeg koncerta u Areni koji je otvorio trenutno najcjenjeniji jazz-glazbenik Kamasi Washington bit će i nastup eksperimentalnog jazz-benda Yussef Kammaal te bubnjara i kompozitora Mosesa Boyda. Ulaznice super ranograblice za koncertna otvorenja su rasprodane, a ulaznice s novom cijenom od 325 kuna mogu se naći na ovom linku.

Tko želi na Grace Jones?

Za koncert otvorenja šestog Dimension festivala na kojem će nastupati velika Grace Jones – poklanjamo vam 2x2 ulaznice.

Dvoje najkreativnijih koji nam se jave sa svojim podacima na Facebook-stranicu Showbuzza i objasne zašto baš oni zaslužuju na koncert, imati će priliku uživati u ovom spektaklu. Sretne dobitnike javljamo 22. 8. 2017!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene