modni uzori

Hrvatske modne ikone oduševile novim jesenskim izborom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojne poznate Hrvatice, modni uzori za mnoge, zadnje dane ljeta iskoristile su kako bi odabrale modne komade za nadolazeće jesen i zimu.

Nove ženske haljine OVS apsolutni su must-have ove sezone, kao i košulje i bluze, dostupne u širokom izboru boja, modela i stilova. Naše ulice često podsjećaju na pravu modnu reviju s daškom osobnog stila, a talijanski modni brend velikim izborom različitih modela najbolji je izbor za ovu jesen. U moderniziranoj i redizajniranoj OVS trgovini u City Centeru one East ponešto za sebe odabrale su glumice Bojana Gregorić, Kristina Krepela, Vanda Winter, Ana Begić i Petra Kurtela, radijska voditeljica Ivana Mišerić, te televizijske urednice Lana Banely i Nevena Rendeli.

Pogledaj i ovo showbuzz Dvoboj trudnica Kate Middleton dobila konkurenciju - Nova miljenica Britanaca!

Brojni modno osviješteni muškarci predvođeni rukometnim reprezentativcem Domagojem Pavlovićem, vaterpolistom Markom Pavičićem te voditeljem Ivanom Vukušićem i mnogim drugima upotpunili su svoju kolekciju ležernim i elegantnim OVS košuljama i trapericama dostupnim u različitim stilovima. Nova dječja kolekcija jesen-zima uključuje veste i majice s kapuljačom kao i drugu odjeću bez koje se ne može zamisliti sezona. Pravi talijanski ugođaj vladao je na ovom događaju koji najavljuje uzbudljivu modnu jesen i zimu.

OVS je vodeći talijanski brend odjeće za žene, muškarce i djecu, s preko 900 trgovina u Italiji i svijetu. Prepoznatljiv stil, posvećenost kvaliteti, izgledu i konstantna potraga za novim, dijelovi su širokog raspona proizvoda osmišljenih i razvijenih od strane kreativnog tima koji redovito radi s najpoznatijim dizajnerima i talentima iz najvećih svjetskih modnih škola. Posebnu pažnju OVS posvećuje najmlađima, te nudi široki izbor odjeće za djevojčice i dječake svih uzrasta. Uzorci sa strip junacima i likovima iz crtića oduševit će svakog mališana, a ponuda vesti i majica s kapuljačom osigurat će tople jesenske i zimske dane. Novu dječju kolekciju upotpunjuje apsolutno jedinstvena školska pregača u raznim bojama i uzorcima, School smock, uz koju će školski dani biti vedri i zabavni. OVS je mjesto gdje svi mogu slobodno kreirati svoj vlastiti stil, uvijek imajući u fokusu kvalitetu i pristupačne cijene. Upravo zbog toga, svake godine, 15 milijuna kupaca bira OVS.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene