PRAVI TULUM

Hladno pivo, Brkovi i Šank na zajedničkom koncertu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uoči svirke Brkovi su objavili novi spot, a Hladno pivo se zaputilo na mini tour u Irsku.

U subotu 15. listopada Mala dvorana Doma sportova ugostit će Hladno pivo, Brkove i Šank na Tulumu, prvom značajnom dvoranskom koncertu ove jeseni u Zagrebu. Uoči svirke Brkovi su objavili novi spot, a Hladno pivo se zaputilo na mini tour u Irsku.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

 

Novi spot Brkova “Meti ispred svojih vrata” realiziran je isključivo entuzijazmom prijatelja Viktora Nenadića i Kristijana Tomerlina koji su snimali njihov nastup na prošlogodišnjoj brucošijadi FER-a. U pitanju je treći video s albuma “Torzo Dade Topića” nakon “Sex & droga” i “Ovce”. Iako je od izlaska albuma prošlo pola godine bend ima već spremno nekoliko novih pjesama te planira njemačku turneju početkom veljače sljedeće godine. Do tada ih se, osim na Tulumu, može vidjeti i čuti u Puli, Ravnoj Gori, Roču, Zaboku, Mariboru i čak dva dana u novosadskom Quarteru. Niti Irska neće ostati bez Brkova – u dublinskom Fibber Mageesu će se ukazati 29. listopada.

Brkovi – “Meti ispred svojih vrata”

“Vrlo smo veseli i razdragani što ćemo nastupati po prvi put u Irskoj. Očekujemo odličnu pivu i još bolju publiku. Nikad nismo bili niti u Dublinu niti u Corku, ali znam da ćemo sresti mnogo poznatih lica. To trebamo prvenstveno zahvaliti svim našim vladama koje su se pobrinule zaposliti naše mlade - u inozemstvu. Ponijet ćemo i majice i cedeje i par hrvatskih specijaliteta koje ćemo prodavati po nenormalnim cijenama našim Ircima i onim pravim” – poručilo je Hladno pivo koje će zagrijavanje za Tulum odraditi u Corku i Dublinu. U utorak 11. listopada bend će nastupiti u Crane Lane klubu u Corku, a sljedeći dan otputovat će 260 km sjeverno do dublinskog Academyja. U Dom sportova bend stiže direktno iz Kragujevca gdje svira večer prije.

Hladno pivo – “Šamar”

Vrata Male dvorane Doma sportova otvorit će se u subotu u 20:00. Na scenu u 20:30 stupa Šank. Brkovi će svoj nastup započeti u 21:20, a Hladno pivo u 22:45.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kn, dok će se na dan koncerta moći kupiti za 90 kn.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene