PARALELNI SVIJET

PREMIJERA Pjesma koja će vas osvojiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ženski akustični duo s pjesmom 'Paralelni svijet' nastupit će na 19. Večerima dalmatinske šansone.

„Paralelni svijet“ je naziv pjesme koju kantautorice ženskog akustičnog dua „The Blondes“ (čije su članice Emanuela Lazarić i Kristina Radovčić) koju ove godine 20.08 predstavljaju na 19. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.



Autorica glazbe i teksta je Kristina Radovčić, dok je za aranžman ovoga puta zaslužan Zvjezdan Ružić, producent, aranžer i jazz pijanist koji višestruko nagrađivan nagradama Status i Porin.

"Tema pjesme je ljubav, ali ne ljubav koju ćeš izgubiti, već ljubav kao spas. Ona čista, emotivna ljubav prema nekome za koju se hvataš kao za slamku spasa, koja je bijeg u paraleni svijet od realnosti koja je kruta i osuđujuća, bijeg od izgubljenog društva koje sve bazira na materijalnom. "Paralelni svijet" je zapravo svijet dječje neiskvarenosti i dubokih emocija između dvoje ljudi." - objasnila je autorica Kristina Radovčić iz The Blondes.



Spot koji izlazi za nekoliko tjedana je standardno neobičan i 'pomaknut' jer dolazi iz radionice Ire Tomić i Johna Karduma, a u njemu  će se naći  i super gosti iznenađenja!

Podsjetimo, The Blondes, zajednički rad pokreću 2013. godine kada obje, "zbog krize u struci" ostavljaju poslove (dizajnerice interijera i arhitektice) i posvećuju se isključivo glazbi. Javnosti su se predstavile pjesmom "Zavavek kuntenta", "čakavskim rock fadom" kako su je same nazvale, pisane na dijalektu, iako čakavština nije njihov glazbeni izričaj, a nju je slijedila "Dobrodošli na početak" s odličnim video spotom u maniri Tima Burtona.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene