Jedva čekamo

ENERGIČNI DOČEK NOVE GODINE Sjajan provod koji ne smijete propustiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doček na Fuliranju ne može ni sa kakvim Celzijusovim minusom iznenaditi.

Grupa Soul Fingers uvest će Zagrepčane i posjetitelje grada Zagreba u novu, 2017. godinu svojim energičnim koncertnim nastupom na Fuliranju, poznatom gradskom festivalu, u Kurelčevoj ulici.

Pogledaj i ovo Soul fingers (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Hit-zabava SoulFingersi pripremaju prave blagdanske poslastice: Obavezno odite na ove koncerte!

Fuliranje je nezaobilazna gradska manifestacija koja svojom ponudom godinama oduševljava Zagrepčane na vise lokacija u gradu pa su tako prije tri godine Soul Fingersi imali priliku dočekati Novu godinu u maloj i šarmantnoj Tomićevoj ulici u društvu brojnih Zagrepčana i turista, koja je bila preuska za sve one koji su htjeli uz lude ritmove Soul Fingersa ući u novu godinu.

''Pamtimo sjajnu atmosferu tog dočeka na Fuliranju u Tomićevoj i s velikim veseljem očekujemo subotu i novogodišnji doček. Pripremili smo sjajnu glazbu, boce pjenušca, smiksali smo za doček najljepše valcere bez kojih nam je ulazak u Novu godinu nezamisliv, te toplo donje rublje, naravno crvene boje za malo sreće u godini koja dolazi. Vaše je samo da nam se pridružite na dočeku na Fuliranju, a mi ćemo se pobrinuti za dobru atmosferu i da 2017. svakako dođe!", Zagrepčanima poručuje dobro raspoložen Denis, frontman grupe Soul Fingers.

Ovog prosinca Soul Fingersi su svojim prigodnim programom Soul Fingers Christmas special posjetili adventske festivale - Advente u Tvrđi u Osijeku, u Varaždinu i u Zagrebu na Zrinjevcu i oduševili mnogobrojnu publiku i rasplesali ju na vrlo niskim temperaturama, pa ih kažu, doček na Fuliranju ne može ni sa kakvim Celzijusovim minusom iznenaditi.

Ne propustite doček na Fuliranju u Kurelčevoj, početak koncerta Soul Fingersa predviđen je za 23.15 sati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene