premijera spota

Giuliano na 115 metara visine uz jak vjetar i bez ograde poručio: 'Pjeva mi se, ali nemam s kim'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz brojne zanimljive lokacije, vrijedna ekipa odlučila je dio snimanja odraditi na vrhu gradilišta buduće najviše zgrade u Hrvatskoj, koja će kada bude gotova, biti niža od Marjana za samo dvanaest metara.

Nalaziti se na gradilištu zgrade, na visini od 115 metara, bez zaštitne ograde i uz jak vjetar, mogu najhrabriji. Uz sve to još pjevati i snimati spot pravi je mali podvig. Upravo to napravio je Giuliano snimivši u Splitu videobroj za novu pjesmu ''Pjeva mi se, ali nemam s kim''.

Pogledaj i ovo In Magazin: Giuliano - 1 ''A nikako...'' Giuliano progovorio o neispunjenoj želji: ''I uvijek nekako se zezamo, moramo nešto napraviti...''

Uz brojne zanimljive lokacije, vrijedna ekipa odlučila je dio snimanja odraditi na vrhu gradilišta buduće najviše zgrade u Hrvatskoj, koja će kada bude gotova biti niža od Marjana za samo dvanaest metara. Sam Giuliano nije krio zadovoljstvo odrađenim poslom, ali i jedinstvenim doživljajem. "Snimali smo na dvadeset i sedmom katu, bez ograda uz popriličan vjetar, i nije bilo baš ugodno. Redateljica Sandra Mihaljević, pogodila je ugođaj pjesma sa prekrasnim kadrovima i ambijentom. U spotu sam cijelo vrijeme sam, osim jednog kadra, gdje smo imali slatkog gosta, malu macu. Naravno, nagradili smo je ulogom u spotu, ispala je prava glumica", poručuje Giuliano

Kako je sve izgledalo, najbolje ćete se uvjeriti ako pogledate spot na linku.

Pjesmi ''Pjeva mi se ali nemam s kim'' pečat su i ovoga puta dali provjereni suradnici, pa tako Branimir Mihaljević potpisuje glazbu, aranžman i produkciju, dok je tekst djelo Nenada Ninčevića.

Novu skladbu Giuliano je premijerno izveo na nedavnom jubilarnom 60. Splitskom festivalu, a odlične reakcije publike i struke nisu izostale. Neprolazna ljubavna tematika ponovno je bila dobitna kombinacija i glazbeni uspjeh za Giuliana, a vama samo preostaje uživati u novoj pjesmi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene