fanovi jedva dočekali

Foo Fighters novim singlom "Shame Shame" najavili deseto studijsko izdanje, Dave Grohl album usporedio s rock klasikom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Medicine at Midnight" novi je, deseti, studijski album Foo Fightersa koji će svjetlo dana ugledati u veljači iduće godine, a bend je album najavio novim singlom.

Jedan od najvećih rock bendova današnjice, sjajni Foo Fighters, objavili su novi singl "Shame Shame", a pjesmu su premijerno izveli u posljednjoj epizodi showa "Saturday Night Live" koji vodi prijatelj benda, Dave Chappelle.

Pogledaj i ovo Foo Fighters (FOTO: PR) sretan rođendan! Poznati rocker prvi je bend osnovao s 10 godina, Grammy mu služi kao držač za vrata, a svirao je na rođendanu Davida Bowieja

Pjesma će se naći na njihovom desetom studijskom albumu "Medicine at Midnight", za koji su najavili da će svjetlo dana ugledati 5. veljače sljedeće godine. Popularni bend na svojim je društvenim mrežama već neko vrijeme najavljivao kako spremaju nešto novo, a njihovi obožavatelji jedva su dočekali njihovu pjesmu.

"Novi album je prepun himničnih rock pjesama. Zapravo je plesni album, ali u modernom rock smislu. Za mene, to je album poput onoga "Let's Dance" Davida Bowieja", rekao je pjevač benda Dave Grohl prije nekoliko mjeseci.

Posljednji studijski album "Concrete And Gold" Foo Fighters su objavili 2017. godine, a u sklopu promotivne turneje održali su i dva koncerta u pulskoj Areni u lipnju prošle godine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +4 Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koju nije odolio komentirati čak ni Navojec, bujni dekolte u prvom je planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene