devet novih pjesama

"Medicine At Midnight" novi je album jednog od najboljih rock bendova na svijetu koji su fanovi jedva dočekali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Foo Fighters su objavili novi album "Medicine At Midnight", koji su najavili s tri singla. Produkciju novog albuma potpisuju Greg Kurstin i Foo Fighters, a uključuje 9 pjesama.

Foo Fighters su objavili novi, deseti studijski album, „Medicine At Midnight". Prvi singl koji su otkrili s novog albuma, bio je „Shame Shame“. Drugi singl je bila pjesma „No Son of Mine“ i na njoj čujemo zvuk onih koji su utjecali na Foo Fighters, kao što su Queen (Stone Cold Crazy), Motörhead (Ace of Spades/Iron Fist-era), Metallica (Kill 'Em All, "No Son of Mine).

Pogledaj i ovo Naslovnica albuma Celuloza "celuloza" Aprililili? Hvaljeni domaći bend nakon dugih 11 godina diskografske stanke objavio novi album

"Ovo je vrsta pjesme koja je jednostavno u svima nama i ako to u tom trenutku ima smisla, pustimo je iz sebe", kaže pjevač benda Dave Grohl i ističe: "Tekst je namijenjen ismijavanju licemjerja samopravednih vođa, ljudi koji su krivi za počinjenje zločina, istih onih protiv kojih se navodno bore." Treći singl „Waiting On A War“, izišao je na rođendan Davea Grohla, 14. siječnja ove godine.

Ako se čini da pjesma "Waiting on a War" ima emotivnu težinu u stihovima, to je zato jer uistinu ima. Dave Grohl ima osobnu anegdotu koja ga je nadahnula za pjesmu: „Kad sam prošle jeseni vozio kćer u školu, okrenula se i pitala: „Tata, hoće li biti rata?". To me rastužilo. Shvatio sam da ona sad živi ispod istog crnog oblaka koji sam ja osjetio prije 40 godina. Tog sam dana napisao "Waiting on a War": Everyday waiting for the sky to fall. Is there more to this than that? Is there more to this than just waiting on a war? Because I need more. We all do. Pjesma je napisana za moju kćer, Harper, koja zaslužuje budućnost kao i svako dijete", istaknuo je.

Produkciju novog albuma "Medicine at Midnight" potpisuju Greg Kurstin i Foo Fighters, a uključuje 9 pjesama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene