12. izdanje

Koncert sa snažnom porukom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bajaga i Instruktori, Josipa Lisac, Rundek Cargo Trio i mlada i talentirana Luce line up je koji je u isto vrijeme i neobičan i tipičan za Pozitivan koncert.

Dvanaesto izdanje Pozitivnog koncerta održat će se u petak 2. prosinca u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Na ovogodišnjem Pozitivcu nastupaju Bajaga I Instruktori, Josipa Lisac, Rundek Cargo Trio te Luce i svima će to biti premijeran nastup na najvećem I najdugovječnijem domaćem dvoranskom koncertu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josipa Lisac - 8 "Svi to traže!" Savjet Josipe Lisac kako pronaći ljubav koja će trajati cijeli život: ''Svatko je od nas mora otkriti sam!''

Pozitivan koncert se kroz svojih dvanaest godina često mjenjao, kako sadržajno, tako i mjestom događanja i trajanjem, ali je uvijek uspjevao zadržati onaj prvi, iskonski pozitivan feedback publike i izvođača. Sve je počelo u Tvornici kulture 2005., da bi se 2010. na jednu zimu preselilo u Cibonu, nakon koje je na red došla Velika dvorana Doma sportova. Jednodnevni događaj 2014. i 2015. je postao dvodnevni, a kroz jedanaest zima stageom je prodefiliralo gotovo 40 izvođača, među kojima velika većina najznačajnijih glazbenika našeg podneblja. Velika većina znači da neki ipak nedostaju i upravo to će dvanesti Pozitivac pokušati promjeniti.

Bajaga i Instruktori, Josipa Lisac, Rundek Cargo Trio i mlada i talentirana Luce line up je koji je u isto vrijeme i neobičan i tipičan za Pozitivan koncert. Neobičan jer je na prvi pogled u generacijskom raskoraku s publikom, ali isto tako tipičan jer su Josipa, Bajaga i Rundek stvarali glazbenu povijest ovog podneblja i utjecali na mnoštvo bendova koji su nastupali na Pozitivcu. Koncert, koji se od samog početka neprestano mjenjao, ove godine se vraća u formu jednodnevnog događaja i odaje priznanje najvećima.

Tradicionalno organiziran od HUHIV-a i Los Angeles Agencije uz Svjetski dan AIDSa, sa snažnom edukativnom porukom, Pozitivan koncert i ove će godine uz izrazito povoljne cijene ulaznica isporučiti program u trajanju od gotovo 5 sati.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene