Centimetar il' dva

Neda Parmać ukrala partnera Vlatki Pokos i po drugi put se našla pred oltarom: "Upravo ono što nam treba u ovu sivu jesen"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zašto je Neda Parmać po drugi put u životu navukla vjenčani prsten, primila čak osam bračnih ponuda, presvukla se punih dvanaest puta te kako je Vlatki Pokos ukrala Marekovićevo srce, saznat ćete uskoro na malim ekranima.

Ne, nije riječ o reality show, već o novoj suradnji grupe Swingers Roberta Marekovića i Nede Parmać. Nakon što je ljetos suradnja grupa Swingers i Gelato Sisters urodila plodom te donijela veliki ljetni hit "Bikini", logičan korak bila je suradnja Swingersa i Nede Parmać u pjesmi zanimljivog naziva "Centimetar il' dva".

Sjetimo se, Neda sa svojom sestrom Sanjom participira u retro triju pod nazivom Gelato Sisters, a sladoledne seke pokrenuo je sam Mareković prije osam godina, dok se suradnja nastavila na projektima Las Vegas Show te Ivo Robić 21/21. Pjesma "Centimetar il dva" obrada je kompozicije koju je Robertov matični band Fantomi snimio u suradnji s Vlatkom Pokos još 1993., dok je gotovo trideset godina kasnije ova vesela retro pop pjesma dobila novo ruho.

Spot je sniman u salonu namještaja, a dvanaestosatno snimanje donijelo je Nedu Parmać u čak jedanaest kostima i vjenčanici, dok su tijekom spota Nedinu ruku zatražili Batman, Superman, Djed Mraz i drugi. Pjesma je dostupna na stream servisima te radio stanicama a uskoro očekujemo i opisani videospot.

I Neda I Swingersi nadaju se nastavku uspjeha singla "Bikini" a autor pjesme Robert Mareković kaže: "Pjesma je šaljiva, vesela i pozitivna, upravo ono što nam treba u ovu sivu jesen".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene