Ne propustite

Dubrovački Revelin u kolovozu preuzimaju svjetske zvijezde

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dubrovački Culture club Revelin za kolovoz je pripremio gostovanja velikih svjetski poznatih zvijezda.

Tako će na sam Dan pobjede, u klubu smještenom u petstotinjak godina staroj tvrđavi, nastupiti brazilski DJ Alok. Pravi sin oca i majke. Naime, oboje su bili Dji koji su doslovno utemeljili brazilsku elektroničku scenu. Alok se ovih dana na Instagramu pohvalio da uoči nastupa u Revelinu, odmara na brodu u hrvatskim vodama.

Pogledaj i ovo showbuzz Idemo na ples BESPLATAN ULAZ STUDENTIMA Odlična zabava

Na otvorenju Revelin festivala, 11. će ovog mjeseca nastupiti veliki ljubimac dubrovačke publike, Fedde Le Grand. I sam je prošle godine prihvatio neformalnu titulu ambasadora Dubrovnika koju su mu dugo pridavali:

'Volim ovaj grad, mislim da je jedan od najljepših u kojima sam ikada nastupao. Sva ta silna povijest i arhitektura, svijest da su ovdje snimane legendarne serije, ljudi koji me pozdravljaju na ulici, sve to mi daje osjećaj da sam doma', ponavlja Fedde cijelom svijetu.

Ljubitelji elektronske glazbe odavno su u kalendar zapisali 19. kolovoza i gotovo već rasprodan nastup svjetski poznatog, kontroverznog čovjeka s maskom ptice. Da, u Dubrovnik i Revelin stiže Claptone, koj je podigao svijet na noge, između ostaloga, remiksom hita prošlogodišnjeg gosta Dubrovnika, legendarnog jazzera, Gregoryja Portera.

I pred kraj mjeseca, 26. kolovoza, stage Revelina preuzima Paul Van Dyk. Oporavljen od teških ozljeda nakon pada s pozornice u veljači, Paul je nedavno poručio da još više cijeni svaki dan. Prošlogodišnji nastup velikog majstora iz Berlina svima je dao do znanja da je najbolje odmah nabaviti ulaznicu za ovogodišnji spektakl.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene